Motorola One Pro pressebilleder lækket

Nye billeder af Motorolas kommende flagskib, Motorola One Pro, er blevet lækket.

Motorola One Pro pressebilleder lækket

For nyligt lancerede Motorola deres One Vision, med 48MP kamera til en vanvittig skarp pris. Telefon er faktisk så god, at vores anmelder kalder den for “Den bedste i mellemklassen”.

Læs også: Test: Motorola One Vision – Den bedste i mellemklassen

Motorola One Vision er bare et skridt på vejen mod at bringe producenten tilbage til tidligere storhed. Nu er endnu en kamerafil telefon angiveligt på vej fra Motorola.

Motorola One Pro
Pressebilleder af Motorola One Pro. Foto: CashKaro

Motorola ser ud til at være godt på vej med en telefon, med hele fire kameralinser på bagsiden. Den kommende smartphone, der sandsynligvis bliver producentens nye flagskib, får navnet, Motorola One Pro. Billeder der angiveligt skulle være pressebilleder fra Motorola, giver et godt billede af, hvad vi kan forvente os af telefonen.

Som sagt, så får Motorola One Pro hele fire linser på bagsiden, hvoraf vi går ud fra, at den ene bliver en 48MP hovedlinse. Kamerasetuppet vil være at finde i en forholdsvis stor kameraø, som bliver forstørret af, at Motorola har placeret deres logo i forlængelse af kameraet. På fronten vil der være en enkelt linse i en dråbeformet notch. Billederne viser også, at Motorola One Pro både får plads til USB-C og 3,5mm jackstik. Skærmen bliver angiveligt 6,2 tommer men vi ved endnu ikke om der er tale om OLED eller LCD.

Med navnet antyder Motorola, at der er tale om en kraftigere smartphone end dem vi senest har set fra producenten. Det er svært at give et konkret bud på, hvilket chipset telefonen får. Tankerne falder selvfølgelig helt naturligt på Snapdragon 855, men Motorola har senest gjort brug af Samsung Exynos i One Vision. Telefonen vil dog højst sansynligt forsøge at matche konkurrenter som OnePlus 7 og ASUS Zenfone 6 på rå ydelse.