Motorolas første foldbare-mobil forsinket

Motorola relancerede i slutning af 2019 ikoniske Razr-mobil i en foldbar-udgave, hvor planen var levering i januar. Desværre er den nu blevet forsinket.

Motorolas første foldbare-mobil forsinket

Den ultramoderne udgave af Motorolas ikoniske Razr-mobil ser desværre ud til, at blive en anelse forsinket. En mobil som mange af os husker fra starten af årtusindskiftet, og som vi glæder os utroligt meget til at genmøde, i denne nye spændende udgave.

Mobilsiden.dk tog sidste år et smut til London, hvor vi fik lov at prøve den nye Razr, hvilket ikke gjorde vores forventninger til den mindre, tværtimod. Allerede kort efter lanceringen kunne de nye Razr med en foldbar skærm forudbestilles, med en forventet levering den 24. januar, men nu er den blevet forsinket. 

Vi er heldigvis ikke ude i en Samsung Galaxy Fold-lignende forsinkelse, men i stedet drejer det sig om få dage – helt præcist 13 dage.

Læs også: Motorolas foldbare Razr kan nu forudbestilles

Motorola Razr forsinkelsen skyldes stor efterspørgsel

Angiveligt er Motorola Razr mere populær end producenten havde forventet, på trods af en ret høj pris. Grunden til forsinkelsen er nemlig den store mængde forudbestillinger samt lang produktionstid.

“På grund af stor global samt lokal efterspørgsel på RAZR, kombineret med længere produktionstid end først antaget, er vi nødsaget til at rykke vores salgsstart fra oprindelige 24. januar til torsdag d. 6 februar.

Til trods for de 13 dages forsinkelse vil Telia forsat være i blandt de første operatører globalt til at lancere produktet denne dag. Ligeledes vil vi begynde at shippe samtlige forudbestillinger allerede i løbet af næste uge. Vi beklager forsinkelsen, men glæder os over, at Danmark er et højt prioriteret marked i forhold til lancering og supply.”

Skriver Motorola Danmark til Mobilsiden.dk.

Se også: Sammenlign priser på Motorola mobiler

Motorola Razr 2019
Motorola Razr foldet sammen. Foto: Mobilsiden.dk

En moderne Razr-mobil

Motorola Razr 2019 er en noget anderledes Razr. Foldet sammen fylder den ikke meget mere end en Razr fra årtusindskiftet, men udfoldet byder den på en 6,2 tommer P-OLED-skærm, der fylder det meste af indersiden.

Sammenfoldet har Razr på forsiden en 2,7 tommer Quick View OLED-skærm, der giver et overblik over notifikationer, men kan også bruges til musikstyring, opkald, til at tage selfies, Google Assistent og meget mere.

Læs også: Foldbar Motorola RAZR lanceret