Move er Sonos’ første bærbare bluetooth-højtaler på batteri

Nu er Sonos endelig klar med en transportabel højtaler. Sonos Move har indbygget batteri og kan afspille via både WiFi og Bluetooth.

Move er Sonos’ første bærbare bluetooth-højtaler på batteri

Med Sonos Move er Sonos endelig på markedet med en transportabel højtaler. Sonos Move koster 2.999 kroner og kan afspille på både WiFi og Bluetooth. 

Det indbyggede batteri i Move giver mulighed for op til ti timers kontinuerlig afspilning på en enkelt opladning. I hjemmet kan du placere Move på den medfølgende strømbase til indendørs brug, så højttaleren altid er klar, når du vil lytte. Dvaletilstanden, som aktiveres automatisk når den ikke er i brug, holder på batteriet i op til fem dage.

Move er en alsidig smarthøjttaler, der bygger på mange års innovation inden for
hjemmelyd og giver mulighed for fabelagtig lyd både inde, ude og på farten. Den kombinerer det bedste fra Sonos-platformens økosystem af partnere og understøtter blandt andet mere end 100 streamingtjenester, flere stemmeassistenter og AirPlay 2.

Sonos Move
Sonos Move kan tages med ud på terassen. Op til 10 timers batteritid. Foto: Sonos

Med sin dybe bas og brede lydbillede sætter Move en høj standard. Det er to smarthøjttalere i én. Højttaleren er med sin trådløse rækkevidde en fuldt integreret del af Sonos-systemet, selv på terrassen og i de fjerneste hjørner af haven. Men Move er også det første Sonos-produkt med Bluetooth-streaming, til når du er væk hjemmets WiFi. Det gør det nemt at afspille fantastisk lyd direkte fra en mobiltelefon eller tablet til højttaleren. For at sikre optimal lydkvalitet har Sonos videreudviklet Trueplay-teknologien, så højttaleren nu automatisk indstiller sig selv og afbalancerer lyden i forhold til omgivelserne.

Move er oval med et stilrent, skyggesort design i stærk kvalitet. Dens robuste, slidstærke ydre kan modstå fald, buler, regn og fugt, støv og snavs, UV og ekstreme temperaturer, og den har en IP56- rating.

Batteriet i Sonos Move holder op til 900 opladninger, men det er ikke slut når batteriet dør helt. Sonos tilbyder nemlig et nyt batteri, som man selv kan installere.

Sonos Move
Batteriet i Sonos Move holder lang tid, men ikke evigt. Heldigvis kan man selv udskifte det. Foto: Sonos

Sonos Move: Pris og tilgængelighed

Sonos Move kan forudbestilles fra i dag og er tilgængelig fra 24. september til 2.999 kroner.