Næste års iPhone får mindre notch

Ifølge analytiker forsvinder skærmnotchen fra iPhones i 2021, allerede næste år bliver den mindre.

Næste års iPhone får mindre notch

Den gigantiske skærmnotch, der blev introduceret med iPhone X, ser pludselig voldsom ud sammenlignet med konkurrenterne i Android-land. Samsung med deres lille punch-hole i, OnePlus med deres pop-up kamera og Huawei med deres lille notch i P30 Pro. Apple skal tydeligvis til at rubbe neglene, hvis de skal følge med. Det sker, ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, også, men først til næste år.

I 2020 vil notchen angiveligt blive mindre, gjort muligt med mindre sensorer. Derudover skulle 2020-iPhonen introducerer en helt nyt design og en ny 7P-kameralinse, altså 7 lag med linser. 

Der kommer næste år hele fire iPhone-modeller: Tre dyrere modeller med OLED-skærme og en billigere model på størrelse med iPhone 8.

Læs også: Sådan bliver dette års billigere Apple iPhone XR

iPhonen i 2021

Tre iPhone-generationer væk, altså i 2021, forudser Ming-Chi Kuo, at notchen helt forsvinder fra iPhonen og frontkameraet bliver gemt væk under skærmen. 

Der er sket en voldsom udvikling i denne teknologi, hvor fx Oppo allerede har fremvist deres kamera under skærmen, som kommer i en fremtidig telefon.

Læs også: Apples faldende salg af iPhones skaber problemer

Oppo kamera
Oppos bud på et kamera underskærmen. Foto: Mobilsiden

Flere nyheder om temaet

Historien lå ikke død så alt for længe. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 24/6/2019 tunede vi igen ind på emnet med en artikel omkring temaet Apples faldende salg af iPhones skaber problemer – Tjek artiklen her. Tjek også seneste nyt om emnet her..