Næste Samsung Galaxy Fold får S-Pen og større skærm

Første generation af Samsungs foldbare telefon er endnu ikke på gaden, men nu dukker de først rygter om næste generation op: S-Pen og større skærm.

Næste Samsung Galaxy Fold får S-Pen og større skærm

Det er ikke ligefrem gået let for første generation af Samsung Galaxy Fold. Enhederne Samsung sendte ud til test blev kort efter ramt af flere fejl, blandet andet skærme der gik i sort. Mens Samsung arbejder på at rette disse fejl, og næsten er færdige med, så bliver der samtidig arbejdet på den næste generatíon af den foldbare mobiltelefon.

Ifølge Sammobile.com kommer den næste Galaxy Fold med større skærm og Samsungs S-Pen stylus, der normalt sælges sammen med Galaxy Note-serien.

Galaxy Fold 2 skulle angiveligt blive foldet på samme måde og med samme form, som nuværende udgave. Det udvendige display på første generation er på kun 4,6 tommer, og det vides endnu ikke om der bliver lavet om på dette. Til gengæld bliver den indvendige skærm hele 8 tommer, op fra 7,3 tommer i Galaxy Fold.

Kommer i starten af 2020

Galaxy Fold skulle have været i butikkerne i april måned, men er lige nu udsat til august. Ifølge rygterne skulle næste generation komme allerede i starten af 2020, hvilket nok ikke vil have en positiv effekt på salget af den første udgave. 

Introduktion af S-Pennen giver rigtig god mening og det kan undre, hvor dette ikke var med i første generation.

Huaweis Mate X, Huaweis bud på en foldbar mobiltelefon, er også blevet forsinket. Den skulle have været på markedet i juni, men er udsat til september. Det går bare rigtig godt for de smarte foldbare mobiltelefoner.