NemID får flere til at oddse på mobiltelefonen

Flere og flere spiltjenester tilbyder spil, uden at du skal logge på NemID hver gang

NemID får flere til at oddse på mobiltelefonen

Siden starten af 2012 har du skulle bruge dit NemID når du skal logge på en gambling side og oddse.

 De nye regler kom fra Spillemyndigheden, som ønskede, at det skulle være nemmere identificere, hvem det var, som spillede på landets bettingsites for blandt andet at undgå økonomisk kriminalitet. Systemet blev introduceret i starten af 2012, hvor brugerne blev afkrævet NemID, hver gang de loggede ind på deres spilkonto 

Spilletjenesterne er dog tit et skridt foran, og de fandt hurtigt ud af, at når du bruger din mobil, kræver det ikke NemID login.

Det kræver selvfølgelig, at du i første omgang har oprettet en konto hos den pågældende spiludbyder, for at du efterfølgende kan logge på, via mobilen. Men så kan du faktisk fremadrettet undgå at blive NemID.

Har du f.eks. en BET365 spilkonto er der en hel guide på deres hjemmeside til, hvordan du logger på uden at bruge NemID

Liveodds
Specielt ved spil på Liveodds er mobilen et populært værktøj når der skal spilles

Bet365 uden NemID – bet365 lite

Er du træt af at logge ind med NemID på din computer? bet365 har i 2016 lanceret en udgave af deres hjemmeside, som hedder bet365 lite, hvorfra deres kunder kan logge ind fra deres computer uden brug af NemID.

Du kan anvende bet365 Lite ved at indtaste www.bet365.dk/lite i din browser. Herved kommer du ind på mobil-versionen på din computer, og her skal du ikke anvende dit NemID som login. Du kan hurtigt og ligetil begynde at anvende bet365 Lite.

Besøg bet365.dk/lite.
Foretag et normalt login i højre hjørne af din skærmen.
Skriv derefter din normale kode og brugernavn til din bet365 spilkonto
Herfter er logget på din bet365 helt uden NemID og er klar til deres store oddsudvalg.
Som nævnt er denne side egentlig som udgangspunkt tiltænkt brug på mobil og tablet. bet365 har dog helgarderet sig ved også at udvikle en bet365 app. Du kan læse mere om denne app og hvordan den downloades om et øjeblik.

I en artikel fra Politiken.dk er der følgende udtalelser omkring muligheden for at spille på mobilen uden NemID login.

 folk på mobilen spillere mere spontant, når de ikke skal længere end forlommen for at kunne placere et væddemål 

”Tekniske udfordringer har betydet, at man endnu ikke behøver finde nøglekortet frem, hvis man vil gøre brug af sin smartphone til at placere et væddemål på aftenens fodboldkamp på vej hjem i toget – og det glæder spiludbyderne.
»Det har efterhånden jævnet sig ud, og den gevinst det så har haft er i meget høj grad, at der er kommet mange flere mennesker, der spiller på mobilen, for der skal de ikke bruge Nem-ID«, lyder meldingen fra Thomas Rørsig fra Danske Spil, der af konkurrencemæssige hensyn ikke vil fortælle, hvor mange flere mobilbrugere, der er kommet til, men nøjes med at sige, at der er kommet »betydeligt flere« på den håndholdte.
Tony Brandenborg kalder situationen for en kommerciel fordel for selskaberne, da folk på mobilen spillere mere spontant, når de ikke skal længere end forlommen for at kunne placere et væddemål”