Nokia N1: Stil med finsk finish [WEB-TV]

Trods Nokias salg af mobil- og tabletproduktion til Microsoft, viser den finske mobillegende hvordan en gedigen tablet skal støbes

Nokia N1: Stil med finsk finish [WEB-TV]

Med Microsofts meget interesserede blikke efter Nokias Lumia-serie, overgik 3310-skaberens mobil- og tabletproduktion til den amerikanske tech-gigant.

Man vil derfor ikke kunne spore det velkendte Nokia-navn på flere Lumia-telefoner, men det har ikke holdt finnerne fra at vise hvordan en tavle-computer skal skrues sammen.

Læs også: Nokia N1 tablet – det finske comeback

Nokia N1 er navnet – en aluminiums-darling med Android 5.0 Lollipop i maven, overlagt med den egenproducerede Z-launcher.

Med gråd i stemmen kan det nævnes at denne underholdningskammerat kun er at finde i Kina foreløbigt, men Mobile World Congress gjorde det muligt for Mobilsiden.dk at se den i levende live.

Nokia N1 Tablet

Specifikationer Nokia N1

Mål: 200,7 x 138,6 x 6,9 mm
Vægt: 318 gram
Skærm: 7,9” 2048×1536 pixels – 326 ppi
Ydelse: Intel 64-bit Atom processor 2,3GHz
Hukommelse: 2GB RAM
Lagerplads: 32GB
Kamera: 8MP hovedkamera m/autofokus, 5MP front
Batteri: 5300mAh
Styresystem: Android 5.0 Lollipop m/Nokia Z Launcher
Andet: Stereohøjtalere, Type C-USB (vendbar USB-indgang)

Se med herunder hvor vi tager et nærmere kig på tablet-comebacket.

Efterfølgende nyt om emnet

Flere forhold har spillet ind siden vi bragte denne artikel. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 4/3/2015 blev bolden spillet videre med nyheden om OnePlus klar med nyt produkt næste månedKlik her for at gå til artiklen.. Tjek også seneste nyt om temaet her..