Nokia overhaler Google på opdateringsfronten

Nokia er først med den nyeste version af Android - Nokia 6 opdateres før Googles egne smartphones

Nokia overhaler Google på opdateringsfronten

Finske Nokia udruller i disse dage juli måneds sikkerhedopdatering til selskabets Nokia 6 telefoner. Dermed får Nokia 6 den allernyeste Android-software fra Google – endda før at søgegigantens egne Nexus og Pixel-telefoner får glæde af opdateringen.

Der er fortsat tale om Android 7.1.1, men med opdateringen er Nokia 6 smartphonen den mest up-to-date enhed i Android-økosystemet. Softwaren som i disse dage udrulles i Taiwan og Hong Kong fylder 150 MB. Det skriver Gsmarena.com.

Se også:  Android O kommer til Nokia 6, 5 og 3

Særligt fokus på opdateringer

Siden Nokia gjorde comeback som selvstændig smartphone-producent i foråret, har en af salgsargumenter for selskabets telefoner været, at Nokia vil sikre månedlige opdateringer til selskabets telefoner.

Nokias nuværende Nokia 3,5 og 6 smartphones kører i dag alle sammen med en rendyrket Android 7.1.1 version der muliggør hyppige opdateringer.

Mens Nokias synes at efterleve deres egen målsætning om hyppige updates, kniber det for selskabet med at få sat deres enheder ud i handlen. Både Nokia 3 og 5 blev forsinkede i forhold til den planlagte salgsdebute herhjemme, mens Nokia 6 fortsat ikke er til at opdrive i den danske handel.

Læs også:  Nu kan du købe Nokia 3, 5 og 6 i Danmark