Nothing i stor software-satsning

Nothing har opkøbt virksomheden bag en populære hjemskærm- og produktivitets-apps, nemlig Blloc Phone.

Nothing i stor software-satsning

Vi har tidligere hørt, at tech-producenten Nothing, der laver telefoner og headset, vil fokusere mere på software. Nu ser første skridt ud til at være taget.

I en besked på Twitter byder virksomhedens CEO og grundlægger Carl Pei nemlig grundlæggeren af Blloc Phone og hans team velkommen til Nothing.

Se også: Test af Nothing Phone

Smartphone-skærm i sort/hvid

Blloc Phone var en telefon, der blev lanceret i 2018, og som havde til formål at give dig en distraktionsfri smartphone-oplevelse i sort og hvidt.

I dag fungerer Blloc Phone som en hjemskærm-app ved navn Ratio, og nu bydes hele holdet altså velkommen til Nothing.

Se også: Test af telefoner på video

Fokus på øget effektivitet i Nothing Phone

Ratio fokuserer på effektivitet. Den giver for eksempel en samlet indbakke med tekster og beskeder fra Whatsapp, Instagram og andre apps. Ved hjælp af forskellige fokustilstande kan du tilpasse brugerfladens udseende til forskellige tidspunkter af dagen, og apps og widgets hjælper dig med at være effektiv og begrænse unødvendig skærmtid.

Carl Peis besked på Twitter giver indtryk af, at Nothing har købt hele virksomheden, og at de nu er en del af Nothing, men det er ikke bekræftet.

Mladen M. Hoyss, produktchef hos Blloc, skriver i sin Twitter-profil, at han også er Software Creative Director for Nothing, så at der er en form for samarbejde i gang må siges at være bekræftet.

Se også: Sammenlign priser på telefoner

Bedre telefon i vente

Dette må betyde, at vi kommer til at se flere unikke funktioner i Nothings interface.

Nothing har bekræftet, at de vil lancere deres næste telefon, Nothing Phone 2, med mere førsteklasses ydeevne end den første, og det er bekræftet, at en af Qualcomms systemchips i Snapdragon 8-serien vil drive det kommende flagskib.