Nothing Phone (2) lanceres officielt i juli med 4.700 mAh-batteri

Nothing Phone (2) er officielt bekræftet af CEO Carl Pei selv til at komme til juli og det sker med et kraftigere batteri end på forgængeren.

Nothing Phone (2) lanceres officielt i juli med 4.700 mAh-batteri

Den anden smartphonemodel fra Nothing, med det enkle navn Phone (2), lanceres til juli, det fortæller CEO Carl Pei.

Han afslørede lanceringen i et interview med Forbes forleden. Tidligere har Pei også afsløret, at telefonen får Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, hvilket er et klart step op i forhold til mellemklassemobilen Nothing Phone (1). Alligevel er den ikke er helt oppe på niveau med andre flagskibe fra 2023, der har Snapdragon 8 Gen 2.

Se også: Test af Nothing Phone

Nyeste chipset ikke værd at betale ekstra for

Den beslutning har at gøre med priserne på de to chipsets, hvor Nothing vurderede, at den seneste chip ikke var værd at smide i telefonen. Vi må se, hvordan det kommer til at gå.

Der er nok mange, der er villige til at acceptere chipsettet, hvis prisen er den rigtige. Hvis prisforskellen i forhold til andre flagskibe er for lille, kan situationen være en anden.

På papiret er Snapdragon 8+ Gen 1 i hvert fald rigeligt kraftig i forhold til langt de fleste brugere.

Se også: Billig Nothing Phone

Lidt kraftigere batteri

Sammen med lanceringsdatoen fik vi også nyt om batteriet i telefonen. Der bliver tale om et batteri på 4.700 mAh, hvilket er 200 mAh mere end Nothing Phone (1). Samtidig er det ikke helt på niveau med standarden i dag, der typisk ligger på 5.000 mAh.

Carl Pei vil formentlig forklare sig med, at 4.700 er rigeligt til en dags brug og derfor behøver telefonen ikke de ekstra mAh.

Se også: Bedste kameramobil

Afsløringer tager fart de kommende uger

Teaserbilledet af telefonen har Nothing delt og er fra begyndelsen af måneden, og nu lader lanceringskampagnen til at være i fuld sving med alt det typiske fra Nothings side i form af små afsløringer af specifikationer hver anden uge cirka.

Det tager sikkert til i takt med at lanceringen kommer tættere på. Der er intet konkret nyt om prisen endnu, men vi må forvente en højere pris end de 3.999 kroner, som den første model kostede.