Nu får HTC U11 Android 8.0 Oreo i Danmark

Danske ejere af HTC U11 kan nu opdatere softwaren til Android 8.0 Oreo og få nye funktioner såsom Edge Launcher.

Nu får HTC U11 Android 8.0 Oreo i Danmark

Så er det gode nyheder til danske ejere af HTC U11 – sommerens topmodel fra HTC. Android 8.0 Oreo ruller nemlig nu ud til telefonerne herhjemme i Danmark. Det bekræfter HTC’s danske afdeling i et Facebook-opslag.

I opslaget skriver HTC følgende: “Småkage! Vores Oreo-opdatering er nu bagt færdig, og er klar til at flyve ud til din HTC U11. Vi har krydret opdateringen med et par ekstra lækkerier, herunder Edge Launcher. Se mere i videoen.”

Læs også: Android 8.0 Oreo klar til HTC U11

Vi kan helt tilbage til den 25. november for at finde dagen, hvor udrulningen af Oreo rent faktisk begyndte til HTC U11. Det gjaldt dog kun for den ulåste udgave, som bliver solgt som et alternativ i USA til de varianter, der er låst til teleselskaber. Den 5. januar meldte HTC’s britiske afdeling så ud, at de beklagede, at den europæiske udrulning af Oreo-opdateringen var forsinket. Men i dag er Oreo altså klar til HTC U11 – ikke kun i Danmark, men også resten af Europa.

Opdateringen fylder 1,28 GB og skal downloades ‘over the air’ – det vil sige over Wi-Fi. Alt du skal gøre er enten at vente på, at du får en underretning om opdateringen eller selv at foretage et manuelt tjek. Det kan du ved at gå ind i Indstillinger » Om » Softwareopdateringer » Kontroller nu. For at kunne gennemføre opdateringen skal din HTC U11 desuden have mindst 35 % strøm.

Her er nyhederne i Android 8.0 Oreo til HTC U11

HTC fremhæver selv Edge Launcher som den største nyhed i opdateringen. Det er en funktion, som HTC introducerede i det efterfølgende flagskib, U11+. Edge Launcher er, som navnet antyder, er en nemmere måde at bruge telefonen med en hånd. Du skal blot klemme telefonen om kanterne, hvorefter et panel åbner i siden af telefonen. Her får du nem adgang til apps, som du kan scrolle igennem, og de er lavet så du nemt kan nå dem alle med tommelfingeren.

Android 8.0 Oreo byder også på andre nyheder, som du kan læse om her. Blandt andet får du yderligere kontrol over underretninger, automatisk udfyldning af kodeord i apps og på hjemmesider, picture-in-picture-visning af videoer og forbedret batteritid (på papiret).

HTC U11 Oreo
Foto: Mobilsiden.dk