Nu kan du få rabat på OnePlus 7 Pro, hvis du samtidig bytter din gamle telefon

OnePlus har startet en kampagne, hvor de tage en lang række telefoner i bytte mod rabat til deres webshop.

Nu kan du få rabat på OnePlus 7 Pro, hvis du samtidig bytter din gamle telefon

Der er vist ingen tvivl om, at OnePlus 7 Pro er en af årets mest populære flagskibsmodeller indtil videre. Vores anmelder har også givet den 5½ stjerner og sagt, at OnePlus 7 Pro er meget mobil for pengene.

Læs også: Test: OnePlus 7 Pro – Stadig meget mobil for pengene

Nu er det muligt at få fingre i telefonen til en endnu bedre pris, hvis man samtidig giver sin gamle telefon i bytte som en del af handlen.

OnePlus Kampagne
Skema over mulige priser ved indbytning af en ældre OnePlus-model. Foto: OnePlus

Netop nu kører OnePlus en kampagne, hvor man kan bytte sin gamle telefon mod rabat, hvis man vil opgradere til OnePlus 7 Pro. Hvad rabatten lyder på afhænger selvfølgelig af, hvilken telefon man indbytter og hvilken tilstand den er i. En fejlfri Nokia E90 giver eksempelvis en rabat på 280 kroner, mens en fejlfri iPhone XS Max med 512 GB hukommelse giver 6.010 kroner i rabat. Derudover er der selvfølgelig alle modeller imellem.

Læs også: Nu kan OnePlus 7 Pro købes i specialudgave med ægte guld

OnePlus tager imod en lang række modeller fra Samsung, Apple, Huawei, Sony, Nokia, Xiaomi og selvfølgelig OnePlus selv. Telefonen behøver ikke være i perfekt stand, men det er klart, at rabatten bliver mindre jo større skader den har. En OnePlus 6T med smadret skærm giver således op til 990 kroner i rabat, hvorimod en perfekt OnePlus 6T giver op til 1.640 kroner.

Kampagnen løber indtil den 31. juli og så snart man har indbyttet sin telefon, og modtaget rabatten, gælder den i 30 dage. Sidder du og har lyst til at finde ud af, hvad netop din telefon er værd hos OnePlus, så kan priserne findes her.