Nu kan du forudbestille Samsung Galaxy Watch

Fra i dag kan du forudbestille Samsungs nyeste smartwatch, Samsung Galaxy Watch, og samtidig få deres store trådløse lader gratis med

Nu kan du forudbestille Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch, efterfølgeren til Gear S3, er netop nu klar til forudbestilling. Uret har vi til test lige nu, hvor du har mulighed for, at følge med i tiden vi har det. Uret kommer i to størrelser, hvor de begge er med 4G mobildata indbygget via eSim. Dog er det ikke alle operatører, der er klar med dette endnu.

Den vejledende pris på det lille ur, på 42mm, er 2.799 kroner og på det store, 46mm, 2.999 kroner. 

Forudbestiller man inden den 28. oktober, så får man en rigtig fin gadget gratis med. Det drejer sig om Samsungs Wireless Charger Duo, hvor du kan oplade to enheder på én gang. Den understøtter desuden trådløs hurtigopladning og den har en vejledende pris på 899 kroner.

samsung galaxy watch
Du får en lækker dobbelt trådløs oplader med, hvis du forudbestiller Galaxy Watch. Foto: Samsung

Her kan du forudbestille Samsung Galaxy Watch

Det er ikke mange forhandlere vi har fundet der kører forudbestilling. Men Samsung selv og teleselskabet 3 er klar, men dog uden mobildata abonnement endnu:

Test: Ticwatch Pro – En skuffende oplevelse

Det næste i sagen

Fortællingen gik sin videre gang. mobilsiden fortsatte fortællingen. 13/9/2018 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med sagen De første dage med: Samsung Galaxy Watch – Historien kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..