Nu kan du købe den nye Nokia 3310 i Danmark

Fra i dag af kan du købe den nye 2017-udgave af den ikoniske Nokia 3310-telefon rundt omkring i de danske butikker.

Nu kan du købe den nye Nokia 3310 i Danmark

Så er ventetiden ovre. Danske forhandlere skyder nemlig salget af den nye Nokia 3310 i gang i dag. Efterfølgeren til den oprindelige Nokia, der siden 2000 har opnået nærmest kultstatus verden over, blev præsenteret tilbage i februar måned.

Det finske firma HMD global, som står for udvikling, salg og markedsføring af de nye Nokia-mobiler, kunne så for tre uger siden afsløre, at salget ville blive skudt i gang i Danmark den 31. marts – og det er som bekendt i dag.

Læs også: Kunne du finde på at købe den nye Nokia 3310? [AFSTEMNING]

Det betyder, at du kan tage et smut forbi flere af landets største forhandlere af forbrugerelektronik og købe et eksemplar med hjem. Den vejledende pris lyder på blot 499 kroner, men telefonen kan dog allerede fås for 449 kroner, hvilket er markant lavere, end hvad en typisk smartphone koster.

Til gengæld må du også tage til takke med en langsom 2.5G-internetopkobling, så internetbrowsing og videostreaming er ikke just optimalt, om end muligt via den indbyggede Opera-browser. Her får du kun det absolut mest nødvendige, men det giver derimod også en ganske fornuftig batteritid. Mobilen med den lille farveskærm på 2,4” præsterer at holde sig tændt i standby i hele 31 dage.

Læs også: Vi har testet den nye Nokia 3310 (2017)

Er du blevet fristet til at købe den nye Nokia 3310 – måske som en billig backuptelefon – kan du blandt andet købe den hos Elgiganten (499,-), Proshop/Merlin/happii (499,-) og Komplett (449,-). Den nye Nokia 3310 kan købes i to blanke farver (rød og gul) samt to matte farver (mørkeblå og grå).