Nu kan du købe Nokia 3, 5 og 6 i Danmark

De tre Nokia-smartphones, Nokia 3, 5 og 6, kan nu købes i Danmark de første steder. Se hvor og til hvilke priser.

Nu kan du købe Nokia 3, 5 og 6 i Danmark

Hvis du er på udkig efter en smartphone fra det genoprettede Nokia, som styres med hård hånd fra det finske firma HMD global, så har du nu chancen. De tre nye Nokia-smartphones kan nemlig nu købes i Danmark.

Det er varehuskæden føtex, som i sidste uge skød salget i gang af den nye Nokia-mobil i Danmark. I den nuværende tilbudsavis, som gælder fra fredag den 9. juni til og med torsdag den 15. juni, er Nokia 3 nemlig at finde med et prisskilt på 1199 kroner. Føtex synes altså at have været først med salget af den ene af Nokias tre telefoner.

Læs også: Dansk salgsstart til Nokia-smartphones næste uge

Det er dog Elgiganten, som for alvor sætter gang i salget af Nokias nye smartphones. Fra i dag den 12. juni har Elgiganten nemlig startet salget af alle tre modeller i tilbudsavisen, som gælder fra i dag og frem til søndag den 18. juni. I tilbudsavisen annoncerer Elgiganten med Nokia 3, som kan købes til samme pris – 1199 kroner. Modsat føtex, hvor telefonen kun kan fås i sort, har Elgiganten telefonen i fire forskellige farver: sort, blå, kobber/hvid og sølv.

Salget af Nokia 5 og Nokia 6 er startet i dag

Mere interessant er det dog, at Elgiganten også skilter med Nokia 5 og Nokia 6, som har lidt mere at byde på end den mindste model. Sammen med annoncen for Nokia 3 oplyser Elgiganten, at det også er muligt at købe Nokia 5 for 1599 kroner og Nokia 6 for 2199 kroner.

Dermed kommer Elgiganten og føtex teleselskabet Telenor i forkøbet, som starter salget af Nokia 3 i morgen, mens Nokia 5 og 6 kan købes fra tirsdag den 20. juni.

”Vi er ekstremt glade for, at Telenor, som det eneste mobilselskab i Danmark, har mulighed for at tilbyde Nokia 3 og 6 til vores kunder. Nokia er et stærkt brand, der indskriver sig i stolte skandinaviske designtraditioner, og som er kendt for produkter af høj kvalitet, som vi er sikre på vil appellere til både et yngre og ældre publikum, der har gode minder om de tidlige Nokia-mobiltelefoner,” lød det i sidste uge fra Lars Thomsen, CMO i Telenor Danmark.

Læs også: Android O kommer til Nokia 6, 5 og 3

En række webshops såsom Proshop/Merlin/happii og Computersalg har også i længere tid oprettet Nokias tre smartphones på deres hjemmesider, men har endnu ikke nogen lagerstatus på telefonerne. Der florerer dog allerede rygter om, at Nokia er på vej med en Nokia 9-topmodel, som skal konkurrere med topmodellerne fra de øvrige producenter.

Overvejer du derfor at hverve dig en Nokia-smartphone, kan der være god grund til at vente en måned eller to endnu for at se, hvad der ellers er i vente fra den finske producent.

[UPDATE] Telenor oplyser til mobilsiden.dk, at Nokia 6’s debut er udskudt til uge 27. Dermed vil Nokia 6 tidligst får dansk debut fra den 3. juli.