Nu kan du købe Samsung Galaxy S8 i 24 karat guld eller platin

Mangler Samsung Galaxy S8 lidt bling og blær? Så kan du nu købe den med en belægning i 24 karat guld, rosaguld eller platin for 'kun' 20.000 kroner.

Nu kan du købe Samsung Galaxy S8 i 24 karat guld eller platin

Hvis du vil have en smartphone lidt ud over det sædvanlige, kan du slå til nu. Det London-baserede firma Truly Exquisite, som normalt gør sig i at belægge modelbiler i ædle metaller, har nu taget skridtet videre.

Nu sælger firmaet nemlig også eksklusive udgaver af Samsung Galaxy S8 og S8+, hvor aluminiumsrammen er belagt i enten 24 karat guld, rosaguld eller platin. Hvis du derfor ikke synes, at den særlige ’Infinity’-skærm gør nok for at få Samsung Galaxy S8 til at skille sig ud fra mængden, bør sådan en belægning nok kunne gøre det.

”Og hvad med prisen?,” tænker du nok. Det er, ikke overraskende, ikke helt billigt, hvis du vil have fat i et guld- eller platinbelagt eksemplar af Samsung Galaxy S8 eller S8+. Priserne, direkte omsat til danske kroner, lyder:

  Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8+
24 karat guld 19.710,- 20.590,-
Platin 20.590,- 21.460,-
Rosaguld 20.150,- 21.000,-
Samsung Galaxy S8 guld
Foto: Trulyexquisite.co.uk

Tilbehør for 5.000 kroner med i købet

6.200-7.000 kroner alt efter model af beløbene er udelukkende telefonernes priser, men for de cirka 20.000 kroner får du også tilbehør til en værdi af 5.000 kroner med i købet. Udover det normale tilbehør til telefonerne får du en luksustrææske til at opbevare telefonen i, en luksuriøs powerbank, et eksemplar af Samsung Gear VR, et eksemplar af Samsungs trådløse oplader til Galaxy S8 og en kortholder i læder.

Lyder denne deal som noget for dig, er det blot at tage et smut forbi firmaets hjemmeside, hvor du kan købe et eksemplar i enten Midnight Black eller Orchid Grey.

Da firmaet som bekendt er britisk, er det den internationale udgave af Samsung Galaxy S8 eller S8+, som du modtager – det vil sige samme variant som her i Danmark med Samsungs egen Exynos-processor. Derudover får du også gratis, international forsendelse, hvis det skulle friste.

Tilbehør
Firmaet bag, Truly Exquisite, frister med tilbehør til en værdi af 5.000 kroner. Foto: Trulyexquisite.co.uk

Sidst, men ikke mindst, medfølger 6 måneders garanti, som dækker alle defekter ved fremstillingen, men ikke skader, hvis du skulle være uheldig og tabe den dyre guldbelagte telefon.

Det er ikke første gang, at et firma begiver sig ud i at guldbelægge en ny smartphone, der lige er kommet på markedet. Sidste år solgte et vietnamesisk firma guldbelagte udgaver af Samsung Galaxy S7 og S7 edge, og det samme var tilfældet med Galaxy S6 og S6 edge året forinden – dog til noget lavere priser.