Nu pauser også Panasonic samarbejdet med Huawei

Listen over virksomheder der midlertidigt stopper samarbejdet med Huawei vokser hele tiden. Nu er også Panasonic med på vognen.

Nu pauser også Panasonic samarbejdet med Huawei

Japans Panasonic ser sig nu også nødsadiget til at stoppe samarbejdet med Huawei, for at kunne overholde USAs restriktioner. Endnu en hårdt slag for kinesiske Huawei. Forbuddet gælder angiveligt varer der indeholder over 25 procent af amerikanske materialer. 

Listen over virksomheder der må sætte samarbejdet med Huawei på hold vokser nærmest time for time. Google var først ude, men også producenter som Qualcomm, Intel, Broadcom og ARM har meldt dette ud.

Det er ikke længere kun producenter, men også teleskaberne Vodafone og EE i England stopper forudbestillinger af Huaweis 5G-telefoner til deres netop klargjorte 5G-netværk.

Panasonic udtaler selv:

“Panasonic announced in [an] internal notification that it should suspend transactions with Huawei and its 68 affiliates that were banned by the US government,”

Også Microsoft forventes snart at komme med en officiel udmelding, da de allerede har fjernet Huaweis MateBook X Pro fra deres hylder.

Ny appbutik?

Der går rygter om at Huawei er på jagt efter en ny appbutik, da de ikke længere må bruge Googles Play Store. Det skulle angiveligt være tjenesten Aptoide, som Huawei skulle være i snak med. Om det bliver en aftale om at integrere Aptoide i Huaweis egen appbutik eller om at integrere Apptoide i enheder er uvidst.

Opdateret: Panasonic fortsætter

Det viser sig at nyheden med Panasonic og Huawei har været usand. Panasonic fortsætter samarbejdet med Huawei.