Ny farve til kommende iPhone: Hot pink

Apple vil udvide farvepaletten til den kommende mini-iPhone - nu kommer den i pink

Ny farve til kommende iPhone:  Hot pink

Den californiske tech-gigant Apple plejer at introducere iPhones i forholdsvis konservative farver – med iPhone 5c som eneste undtagelse.

I den kommende miniversion af iPhone 6, som rygtes til at hedde iPhone 5SE, lader det dog til at Apple er villige til at vove mere med farverne. Ifølge den japanske hjemmeside Mac Otakara, vil den nemlig kunne fås i pink.

Sitet præciserer samtidig, at der ikke vil være tale om en subtil lyserød farve, som i iPhone 6S i rosenguld. Denne vil komme i en frisk ’hot pink’ som minder om den skrig-pink som du i dag finder i Apples seneste iPod Touch.

Se også: Mulig iPhone 6C fanget på fotos

iPod Touch pink
Apple iPod Touch fås allerede i pink. Foto: Apple

Jubler du ikke ved tanken om en pink iPhone, vil Apple dog tilbyde to andre velkendte varianter: sølv og space gray.

Apple iPhone 5SE forventes at få debut omkring midten af marts. Det lyder, at Apple der vil afholde et større lanceringsevent, hvor iPhone 5SE vil debutere sammen med den kommende iPad Air 3 og et nyt Apple Watch.

Se også: Her er datoen for Apples kommende iPhone- og iPad-event

Fortsættelsen:

Historien lå ikke død så alt for længe. mobilsiden gik et skridt videre. 5/2/2016 fulgte vi op med artiklen om Aflever din ødelagte iPhone til Apple og få penge til en ny – Den videre historie om temaet finder du her. Se også de seneste nyheder om emnet her.