Ny tegning: iPhone 7 bliver tykkere end iPhone 6s

To nye tegninger viser iPhone 7 og iPhone 7 Plus frem med næsten identiske dimensioner som på iPhone 6s og 6s Plus, men i tykkelsen sker der ændringer.

Ny tegning: iPhone 7 bliver tykkere end iPhone 6s

Rygterne om den kommende iPhone 7 vil ingen ende tage, og det er ofte svært at blive klog på de mange forskellige og ofte tvivlsomme billeder og oplysninger, der angiveligt viser Apples hemmeligheder frem.

Nu er to nye skematiske tegninger over iPhone 7 og iPhone 7 Plus blevet afsløret af hjemmesiden Letem světem Applem. Tegningerne skulle ifølge siden stamme fra en Apple-leverandør, der har fremsendt tegningerne til et firma, der producerer skærmbeskyttere.

Læs også:  Apple tror på iPhone 7 og skyder produktionen i vejret

Lige som de første tegninger, der dukkede op for en måned siden, er det muligt at se dimensionerne på de to iPhones.

iPhone 7 tegning
Her ses iPhone 7 med samme højde og bredde som iPhone 6s, men som er 1 mm tykkere. Foto: Letemsvetemapplem.eu

Som det kan ses overover, stemmer dimensionerne overens med de tidligere offentliggjorte mål i både højde og bredde med målene 158,2 x 7,9 mm for iPhone 7 og 158,2 x 77,9 mm for iPhone 7 Plus.

Til gengæld får den almindelige iPhone 7 ikke samme tykkelse som iPhone 6 og 6s ifølge en af tegningerne. Her er tykkelsen nemlig forøget minimalt fra 7,1 til 7,2 mm. Der er altså ikke ligefrem tale om en iøjnefaldende forøgelse, men den ekstra millimeter kan potentielt muliggøre en forøgelse af batteriets kapacitet fra de små 1.715 mAh.

Læs også:  Produktionen af iPhone 7 er begyndt: Tre modeller på vej

Det er dog endnu for tidligt at konkludere, at forøgelsen af tykkelsen skyldes en batteriudvidelse, for iPhone 7 Plus vil ifølge tegningerne beholde den sædvanlige tykkelse på 7,3 mm. Det kan omvendt også være fordi der ikke er lige så trængt i den større Plus-model, da den i forvejen har været 0,2 mm tykkere end den normale iPhone.

iPhone 6s antennelinjer
Foto: Apple

Øvrige detaljer bekræftes

Foruden dimensionerne ses det også, at det kun er den store iPhone 7 Plus, der er udstyret med dual-kamera – altså to kamerasensorer på bagsiden. På begge iPhones stikker kameraerne stadig ud, selv om der altså er kommet en millimeter til i tykkelsen på den normale iPhone.

Derudover ses det, at antennelinjerne er flyttet fra bagsiden og til toppen af bunden for at få et mere stilrent udtryk. Det har der både været tidligere rygter om, men også billeder af.

Læs også: Billede af iPhone 7-dummy viser minimalistisk design

Sidst, men ikke mindst, er den såkaldte Smart Connector igen at finde på bagsiden – her kun på iPhone 7 Plus. Først forlød det, at Smart Connectoren ville komme. Dernæst kom der rygter om, at de planer var droppet, og nu ses de altså igen. For at gøre forvirringen total er der både set billeder med og uden magnetstikket, hvilket styrker disse tegninger om, at kun én af modellerne får stikket.

Med Smart Connector vil det være muligt at tilslutte covers og eksempelvis et tastatur samtidig med at det tilsluttede får strøm. Stikket ses allerede på Apples to iPad Pro-tablets.

Læs også: Tegning bekræfter dual-kamera og intet jackstik i iPhone 7 Plus

Som altid er det værd at tage sådanne skematiske tegninger med et gran salt. Der er intet, der på nuværende kan bekræfte, at oplysningerne stemmer overens med de endelige iPhones, fordi der er så mange modsatlydende informationer.

Hjemmesiden oplyser dog, at disse tegninger også er blevet sendt ud de to foregående år og har vist sig at stemme helt overens med de virkelige produkter.

De to iPhones ventes at blive lanceret – som altid – i september måned, hvor den mere præcise dato gerne ligger i starten af måneden. Om lanceringen stadig gemmer på en iPhone Pro, som der tidligere har været tale om, vides endnu ikke.