Nye billeder afslører designet på Samsung Galaxy A55

Samsung Galaxy A-serien, som er Samsungs serie af mellemklassetelefoner, får snart nyt medlem i form af Galaxy A55. Nye billeder afslører designet.

Nye billeder afslører designet på Samsung Galaxy A55

Den populære og prisvenlige modelserie fra Samsung får snart tilføjet et nyt medlem, da den kommende Galaxy A55-smartphone er tæt på en global lancering.

En række nye 3D-renderinger afslører designet på den kommende mellemklassetelefon. Er man kender af Samsungs telefoner, vil designet virke meget velkendt.

Læs også: Exynos-chips skifter navn til Dream Chip – Samsung afviser rygte

Det ved vi om Samsung Galaxy A55

Samsung Galaxy A55 er en kommende mellemklassetelefon fra Samsung, som skal erstatte den nuværende Galaxy A54.

Designet på den kommende Galaxy A55 bliver tæt på identisk med det, vi kender fra Galaxy A54. Med andre ord betyder det et såkaldt Infinity-O-frontkamera i en skærm på 6,5 tommer. Skærmen er af typen Full HD+ og tilbyder en opdateringshastighed på 120 Hz. Tykkelsen på telefonen vil være 8,2 millimeter, mens vægten endnu er ukendt.

Ifølge rygterne vil Galaxy A55 have et batteri på 5.000 mAh og en ladeevne på 25 watt. Den største forskel mellem Galaxy A54 og A55 bliver efter sigende, at Galaxy A55 vil have en helt flad ramme.

Det formodes, at Samsung Galaxy A55 vil køre One UI 6 med Android 14, da Galaxy A54 allerede har fået denne opdatering.

Se billederne af Galaxy A55

Der er i alt sluppet fire nye, knivskarpe billeder ud af den kommende Galaxy A55. Dem kan du se nedenfor.

 

Arver dele fra sidste års topmodel

Samsung har altid været kendt for at være det prisvenlige alternativ til flagskibsmodellerne. Her får man en super god mellemklassetelefon, der dækker langt de flestes behov. Imens er prisen den halve i forhold til Galaxy S-serien.

Samme opskrift ser Samsung ud til at genbruge med Galaxy A55. Den vil nemlig være drevet af den nye Exynos 1480-chip. Den består af otte processorkerner og har samme grafikkerner fra AMD, som Samsung anvendte i sidste års topmodel, Galaxy S22.

Det vides endnu ikke, hvornår Samsung lancerer Galaxy A55, men det skulle efter sigende ikke vare længe. Sidste års Galaxy A54 blev lanceret i slutningen af marts, så det kan godt være, at der endnu går et par måneder, før vi ser efterfølgeren.

Læs også: Se hvornår din Samsung Galaxy-mobil får Android 14