Nye billeder kommer tæt på Nokia 9 i blå

Det første renderinger af Nokia 9 flagskibet i ’Polished Blue’ er ude

Nye billeder kommer tæt på Nokia 9 i blå

Nokia ser ud til at have endnu et es i ærmet i 2017 i form af det kommende Nokia 9 flagskibet. Mobilens udseende er tidligere blevet lækket i kobberfarve, men et nyt lækket foto baseret på renderinger viser nu den blå variant frem.

Det er Nokia 9 i den såkaldte ’Polished Blue’-farve som nu cirkulerer på det kinesiske sociale medie ’Baidu’ og viser fremviser en mobil med hvad der ligner en blankpoleret finish med buede kanter. Det skriver Nokiapoweruser.com.

Læs også: Nokia 8 i power-udgave kommer snart til DK

Det næsten kantløse display buer ned i siderne, hvilket antyder at OLED-teknologi er at finde ombord på telefonen. Bagpå vil du finde et dobbeltkamera setup signeret af Zeiss samt en fingeraftrykslæser. Power og volumenknapper befinder sig begge på højre side af telefonen.

Telefonen vil ifølge tidligere læk byde på en vandtæt konstruktion og vil udkomme i to varianter med henholdsvis 6GB RAM og 64GB lagerplads samt en tunet version med 8GB RAM og 128GB lagerplads.

Prisen rygtes indtil videre til at debutere ved 749 Euro for den mindste variant, hvilket omsat til danske kroner vil give en debutpris omkring 5.600 kroner. Hvornår Nokia 9 vil debutere er dog fortsat uvist, men de mange læk tyder dog på at der vil gå uger fremfor måneder indtil mobilen vil få sin debut.

Se også:  Ny Nokia 9 på vej: Design, specifikationer og pris afsløret