Nye detaljer om Samsung Galaxy Note 9 dukker op

Flere oplysninger om den kommende Galaxy Note 9 er dukket op, og et billede af salgsæsken er blevet lækket.

Nye detaljer om Samsung Galaxy Note 9 dukker op

Vi nærmer os med hastige skridt dagen, hvor Samsung løfter sløret for Samsung Galaxy Note 9, og som traditionen nærmest foreskriver, bliver der lækket et utal af billeder og oplysninger i dagene og ugerne op til.

Læs også: Priser på Samsung Galaxy Note9 afsløret

Særligt de sidste dage op til, hvor flere og flere personer i branchen får fingrene i et eksemplar før tid, bliver der lækket mange nye ting. Senest har en bruger på hjemmesiden Reddit delt en lang række oplysninger om både Samsung Galaxy Note 9 og et nyt Galaxy Watch-ur.

Gaver ved forudbestilling: Ifølge brugeren vil Samsung køre en flere forskellige tilbud til dem, der forudbestiller et eksemplar af Galaxy Note 9. Man kan vælge enten at få et sæt trådløse AKG-hovedtelefoner til en værdi af 299 dollars eller 15.000 såkaldte V-Bucks i spillet Fortnite, som snart udgives til Android, men eksklusivt til Galaxy Note 9 de første fire måneder. Man kan også vælge at få begge dele, hvis man selv punger ud med 99 dollars. Det er uvist, hvilke tilbud der kommer til Danmark.

S Pen: Der er også dukket en række detaljer op omkring S Pen, som bliver opgraderet en hel del. Som det tidligere er kommet frem, oplader den automatisk, når den ligger inde i telefonen. Det tager blot 40 sekunder at lade stylussen op, og det giver 30 minutters brug. Den nye S Pen har også en knap, som du kan dobbelttrykke på i fri hånd for at åbne kameraet. Du kan angiveligt også udføre andre handlinger med knappen. Den nye stylus kan også købes som tilbehør i forskellige farver, og netop farven på ens S Pen bestemmer, hvilken farve teksten har, når man skriver på den slukkede skærm.

Nye kamerafeatures: Størrelsesmæssigt er de nærmest identiske. Reddit-brugeren skriver, at han prøvede at putte Galaxy Note 9 i coveret fra Galaxy Note 8, og den passede. Kameraet vil få en række nye features – blandt andet assistance af kunstig intelligens, så kameraet optimerer indstillingerne alt efter motiv, f.eks. landskab, person, dyr, mad osv. Det er samme trick, som Huawei P20 Pro anvender. Som noget nyt vil kameraet i Galaxy Note 9 også vise talebobler på billederne, hvis den kan se nogle skønhedsfejl. Det gælder blandt andet ting der er blevet slørede, lukkede øjne og rystende hænder.

DeX: Samsung DeX, som er muligheden for at omdanne Samsung-telefonen til et PC-miljø med en ekstern skærm, mus og tastatur, er også blevet forbedret. Nu kræver det kun et HDMI-kabel, så du ikke længere har behov for at bruge dockingstationen. En anden nyhed er, at du nu kan skrive noter på den slukkede skærm, selv om DeX er i brug. Det kan være smart, hvis du eksempelvis har en præsentation kørende på en ekstern skærm, hvor du kan tage noter på Galaxy Note 9 imens.

Galaxy Watch med syv dages batteritid

Ud over den nye Note 9 kan du også forvente et nyt smartwatch fra Samsung. Det oplagte navn ville være Samsung Gear S4, men i år ændrer Samsung angiveligt navnet til Galaxy Watch. Uret kommer i størrelserne 42 og 46 mm for at passe til både mænd og kvinder. Sidstnævnte vil, på grund af et større batteri, holde strøm i op til 7 dage, forlyder det. Designmæssigt har det samme udtryk som Samsung Gear Sport.

Samsung Watch vil også få en ny farve – nærmere bestemt rosaguld. Hvor Gear S3 ”kun” har 10 træningstilstande, vil der i Galaxy Watch være hele 40 at vælge mellem.

Billede af Galaxy Note 9-salgsæske lækket

For et par dage siden er et billede også blevet lækket på Twitter, som viser den officielle salgsæske. Billedet er godt nok på russisk og noget uforståeligt for den gennemsnitlige dansker, men disse oplysninger er hurtigt blevet oversat til engelsk på hjemmesiden Reddit.

Læs også: Samsung lancerer Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A

På salgsæsken ses, som altid, en række specifikationer. Helt præcist står der, at Galaxy Note 9 får en 6,4” stor Super AMOLED-skærm med en QHD+-opløsning. Det primære kamera har en opløsning på 12 megapixel og en variabel blænde på f/1.5/2.4 ligesom Galaxy S9+. Den anden sensor er også på 12 megapixel, men har en blænde på f/2.4. Foran sidder et selfiekamera på 8 megapixel. Bagkameraet kan, ligesom med Galaxy S9 og S9+, optage slow motion med 960 billeder i sekundet.

På salgsæsken står også, at S Pen virker trådløst, hvilket stemmer overens med Reddit-brugerens afsløringer. Samsung Galaxy Note 9 kommer med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads ud af boksen, men som Samsungs egen video forleden viste, vil der være mulighed for at vælge helt op til 512 GB intern lagerplads. Batteriet bliver markant større end sin forgænger. Det får nemlig en kapacitet på 4.000 mAh. Dermed matcher det en af konkurrenterne, Huawei P20 Pro, i størrelse.

I salgsæsken medfølger igen et sæt øretelefoner, som er justeret af AKG. Også stereohøjttalerne i telefonen er tilpasset af AKG. Derudover bekræfter oplysningerne på billedet også, at der er trådløs opladning, Samsung Pay, vand- og støvbestandighed (IP68-certificering) og irisscanner.

Samsung løfter sløret for Galaxy Note 9 torsdag den 9. august klokken 17:00 dansk tid. Mobilsiden.dk vil være til stede ved Samsungs store event i New York og dækker naturligvis alle nyhederne derfra.