Officiel lanceringsdato for Apple Watch 8 og iPhone 14

Så er det endelig officielt: Den 7. september står Apple klar til at præsentere de nye iPhone 14. Der forventes også et Apple Watch Series 8.

Officiel lanceringsdato for Apple Watch 8 og iPhone 14

Indtil videre har det været gætterier, men nu er det altså officielt: Det bliver den 7. september at Tim Cook og hans team går på scenen og præsenterer iPhone 14 og Apple Watch Series 8 – måske i en ny Pro-model.

De seneste par iPhones er blevet præsenteret over en forudindspillet videopræsentation, men denne gang vender Apple tilbage til et fysisk event. Hvad har vi i vente? Det kan du blive klogere på herunder.

iPhone 14

Helt sikkert er det, at Apple vil præsentere de nye iPhones. Der forventes fire nye modeller: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. De hurtige har spottet, at der i år ikke forventes en ny mini. Dette skyldes at der angiveligt ikke er salg nok i den mindste iPhone, hvorfor de erstattes med en ny Max. Den nye iPhone 14 Max får en skærm på 6,7 tommer.

iPhone 14 kommer med flere nyheder, men langt de fleste skal findes i de to Pro-modeller. Forvent bedre kameraer, hurtigere ydeevne og en skærm uden en notch. Den største nyhed forventer vi bliver det nye 48 megapixel kamera på iPhone 14 Pro og Pro Max.

Læs mere om iPhone 14 her

Watch Series 8

Udover nye iPhones kommer der med stor sandsynlighed også nye smartwatches fra Apple. Apple Watch Series 8, hvor den helt store nyhed kan være et Pro-ur. Apple Watch Series 8 Pro forventes at have større skærm, titanium hus og ridsefrit glas. Angiveligt skulle det også have en temperatursensor indbygget.

Læs mere om Apple Watch 8 her

På pricehusher.dk kan du sammenligne priser på Apple Watch 8, når det er klar hos forhandlerne.

iPad Pro

Mere sandsynligt er det, at Apple vil præsentere en ny iPad Pro, men rygterne om det er der.

iPhone 14 præsentation

Det bliver altså den 7. september klokken 19:00 dansk tid, at Apple vil præsentere det nye udvalg af iPhones. Du kan følge med via Apples stream eller læse om alle nyhederne her på mobilsiden.dk.

Se også: De bedste iPhones