Officielt: iPhone 6s og 6s Plus til salg i Danmark den 9. oktober

Apple bekræfter nu, at iPhone 6s og 6s Plus kommer til Danmark fredag den 9. oktober om kun 11 dage.

Officielt: iPhone 6s og 6s Plus til salg i Danmark den 9. oktober

Nu kan de mange spekulationer og gætterier høre op. Datoen for hvornår salget af iPhone 6s og 6s Plus skydes i gang i Danmark er officielt ude: Fredag den 9. oktober.

Læs også: Derfor skal du vælge iPhone 6S Plus frem for iPhone 6S

Det er Apple selv, der offentliggør datoen i en opløftende pressemeddelelse oven på det imponerende salg, der allerede lyder på hele 13 millioner eksemplarer. Fredag den 9. oktober udvides salget altså til yderligere 36 lande, heriblandt Danmark – og det vil sætte yderligere skub i det allerede enorme salg, som Apple gang på gang formår at præstere.

Også på Apples egen hjemmeside for iPhone 6s fremgår det nu, at den kommer den 9. oktober. Tilbage mangler der blot de officielle priser her i Danmark, som endnu ikke er meldt ud.

Læs også: Apple Watch kommer officielt til Danmark: Her er priserne

“Salget af iPhone 6s og iPhone 6s Plus har været fremragende og er blæst forbi alle tidligere salgsresultater fra den første weekend i Apples historie. Kundernes feedback er utrolig og de elsker 3D Touch og Live Photos, og vi kan ikke vente med at bringe iPhone 6s og iPhone 6s Plus til kunderne i endnu flere lande den 9. oktober”, lyder det i pressemeddelelsen fra Apples direktør”, Tim Cook.

Find den bedste iPhone 6S pris på mobilpriser.dk

Disse 36 lande får iPhone 6s og 6s Plus den 9. oktober

Andorra Holland Luxembourg Schweiz
Belgien Irland Maldiverne Slovakiet
Bosnien Island Mexico Slovenien
Bulgarien Isle of Man Monaco Spanien
Danmark Italien Norge Sverige
Estland Kroatien Polen Taiwan
Finland Letland Portugal Tjekkiet
Grækenland Liechtenstein Rumænien Ungarn
Grønland Litauen Rusland Østrig

Opdatering:

Her følger vi op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden fulgte op på historien. 28/9/2015 gik vi videre med en artikel omkring Derfor skal du vælge iPhone 6S Plus frem for iPhone 6S – Den næste artikel om emnet finder du her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om iPhone..