OnePlus 11 Concept har flydende mikrovæske på bagsiden

OnePlus 11 Concept har flydende kølevæske, der pumpes rundt i telefonen og med gennemsigtigt cover, kan man se, når væsken flyder rundt.

OnePlus har afsløret den nye OnePlus 11 Concept på MWC 2023 i Barcelona. Den er blevet teaset flere gange op til MWC og nu er den altså præsenteret.

I de billeder, vi har set af telefonen hidtil, har det været et farvede og lysende mønster på bagsiden, der har tiltrukket sig opmærksomheden.

Se også: Test af OnePlus 11

Flydende kølevæske til at køle mobilen under gaming

Det viser sig at være en flydende kølevæske. Der er tale om en Active CryoFlux-køleteknologi, som reducerer temperaturen med op til 2,1grader. Det betyder, at billedhastigheden bliver forbedret med 3-4 billeder i sekundet (fps), når man spiller.

Active CryoFlux hævdes også at kunne bringe temperaturen ned med 1,6 grader under opladning. Det skulle kunne reducere opladningstiden med 30-45 sekunder.

Væsken pumpes rundt af mikropumper

Kølefunktionen fungerer med de industrielle keramiske piezoelektriske mikropumper i midten, der er forbundet med rørledninger.

De er indlejret mellem en øvre og en nedre membran. Mikropumpen fylder mindre end 0,2 cm, hvilket gør det muligt for væsken at cirkulere rundt om rørledningerne uden at øge telefonens vægt og tykkelse væsentligt.

Se også: Bedste priser på OnePlus telefoner

Gennemsigtigt cover viser væsken flyde rundt

Et gennemsigtigt bagdæksel giver udsigt til den mikrovæske, der strømmer gennem rørledningerne og det giver bagsiden et anderledes og mere levende udtryk.

Den samme æstetik findes i kameralinsen. Active CryoFlux-væsken strømmer gennem kameraet og optikken er omgivet af et indviklet mønster, der også anvendes i designet af nogle luksusure.

Det oplyses af selskabet, at denne feature kan blive lanceret i en kommerciel telefon inden for to-tre år.