OnePlus 13: Overraskende specifikationer lækket

Nogle lovende specifikationer på den kommende flagskibsmobil OnePlus 13 er dukket op. Se lækkede specifikationer og rygter på OnePlus 13.

OnePlus 13: Overraskende specifikationer lækket

Vi nærmer os lanceringen af den næste flagskibstelefon fra OnePlus 13, der forventes fremvist senere i år. Allerede nu er nogle overraskende specifikationer på OnePlus 13 dukket op.

Se også: Test af de nyeste OnePlus-telefoner

OnePlus 13 får enormt batteri

OnePlus overraskede med en stor batterikapacitet på OnePlus 12 på 5.400 mAh, mens konkurrenterne ligger på 5.000 mAh og derunder. Det større batteri betyder, at OnePlus 12 har en imponerende lang batteritid.

I kombination med OnePlus’ lynopladning er OnePlus 12 svær at slå på batteridelen. Men det er på vej til at blive endnu bedre med den næste topmodel.

OnePlus 13 vil angiveligt have et endnu større batteri på 6.000 mAh, påstår seneste rygter. Der skulle være tale om nye og mere energitætte batterityper, som betyder, at mobilen ikke behøver blive større og tungere end nuværende modeller.

Ligesom OnePlus 12 vil 13’eren have meget hurtig 100 Watt kablet opladning og 50 Watt trådløs opladning.

OnePlus 13 får også fornyede kræfter med nyeste Snapdragon 8 Gen 4-chipsæt, en stor 6,8 tommer LTPO AMOLED-skærm og IP68-certificering. Mon ikke vi kan forvente 16 GB RAM i den kommende topmodel.

Kameraet benytter samme Sony Lytia LYT-808 sensor, som der sidder i OnePlus 12.

Tag ovenstående med et gran salt, da der kun er tale om rygter.

Se også: Derfor skal du købe en brugt mobil

OnePlus 13 lanceres senere i 2024

Hvornår kommer OnePlus 13? Der er intet officielt fra OnePlus endnu, men OnePlus 12 blev lanceret i december. Vi forventer, at OnePlus 13 lanceres på samme tidspunkt.

Der er dog stor konkurrence til OnePlus med nye topmodeller fra Samsung, Apple og Google. Samsung er på vej med Galaxy S25, Apple med iPhone 16 og Google har netop lanceret Pixel 9-serien, som klarer sig flot i test.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner