OnePlus 3T sælger nu bedre end Samsung Galaxy S8 hos 3

Samarbejdet mellem OnePlus og teleselskabet 3 må siges at være en succes. I en ny opgørelse har topmodellen OnePlus 3T solgt bedre end Samsung Galaxy S8.

OnePlus 3T sælger nu bedre end Samsung Galaxy S8 hos 3

OnePlus 3T sælger ikke bare godt hos teleselskabet 3 – den sælger rigtigt godt. Faktisk så godt, at den i en ny opgørelse over de mest solgte mobiler i april måned indtager en 2. plads – kun overgået af iPhone 7.

2. pladsen bliver ikke mindre imponerende af, at OnePlus 3T har placeret sig over et af dette års helt store smartphones: Samsung Galaxy S8, som ligger på 3. plads.

”OnePlus 3T har klaret sig rigtig godt! Den er på to måneder strøget ind på en 2. plads over de mest solgte mobiler – og det ser ud til at fortsætte. Det er super fedt, når man tager en chance og laver en eksklusiv aftale med et brand som OnePlus, at det så bliver en så stor succes,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet.

Læs også: OnePlus 3T hitter hos teleselskabet 3

På en 4. plads er iPhone 7 Plus at finde efterfulgt af iPhone SE på en 5. plads. Samsung Galaxy S8+ er den forrige måneds 6. mest solgte smartphone, og på en 7. plads ligger iPhone 6s. Sidste års Samsung-topmodeller, Galaxy S7 og S7 edge, indtager en 8. og 9. plads, og listen rundes af med Huawei P10 på en 10. plads.

I marts måned indgik 3 og OnePlus et samarbejde, som gav teleselskabet eksklusiv ret til at føre OnePlus-topmodellen 3T – noget som kun ganske få teleselskaber verden over kan bryste sig af, heriblandt finske Elisa og britiske O2.

Der skulle ikke gå mere end to uger, før 3 kunne konstatere, at satsningen var en succes. For en måned siden indfandt OnePlus 3T sig nemlig på en 4. plads blandt teleselskabets 10 mest solgte telefoner, og nu er telefonen altså kravlet endnu højere op ad listen.

Har OnePlus 3T vækket din interesse, kan du enten købe et eksemplar på 3’s hjemmeside eller i nærmeste butik til en minimumspris på 3.970 kroner med det billigste abonnement eller for 3.299 kroner i kontantpris uden abonnement. Og så er der naturligvis også fortsat mulighed for at købe telefonen til samme pris på OnePlus’ egen hjemmeside.