OnePlus 8 Pro spottet på Geekbench med 12 GB RAM

OnePlus 8 Pro er spottet på Geekbench med 12 GB RAM af typen LPDDR5. Lanceringen af modellen sker den 14. april.

OnePlus 8 Pro spottet på Geekbench med 12 GB RAM

I sidste måned var det OnePlus 8, der dukkede op hos Geekbench, og nu gælder det storebror OnePlus 8 Pro. Standardmodellen lå som modelnummer OnePlus IN2010, mens Pro-versionen har fået modelnummer OnePlus IN2025.

 

OnePlus 8 Pro med 12 GB LPDDR5 RAM spottet på GeekBench

Netop denne variant lader til at være til det indiske marked, men den globale variant bliver næsten identisk, når det gælder hardware. Her har vi fat i en model med 12 GB RAM, men vi regner med, at der også kommer en version med 8 GB RAM.

Der er tale om LPDDR5 RAM, det er allerede bekræftet. Telefonen får desuden UFS 3.0 flash hukommelse, ikke UFS 3.1, der ellers har været nævnt.

Processoren bliver som forventet Snapdragon 865. Systemet er fra start Android 10 sammen med selskabets eget OxygenOS.

Se også: Bedste pris på OnePlus 7T

GeekBench-resultater

Da den blev testet, fik telefonen 904 point i single-core og 3337 point i multi-core-testen. Det er ikke tal, man kan bruge til så meget i og med at det er et præ-produktionseksemplar. Desuden er benchmarkstest ikke et billede af, hvordan telefonen opfører sig i virkeligheden.

Meget mere end det havde Geekbench ikke at sige om OnePlus 8 Pro, der skal lanceres sammen med lillebror 14. april. Lanceringen er blevet udsat tre gange, har direktør Pete Lau fortalt. Men nu sker det via et online-only event.

Se også: Test af OnePlus 7T

Første OnePlus-mobil med trådløs opladning

Udseendemæssigt bliver de to modeller meget ens, næsten identiske. Begge konstrueret i metal og glas og begge med buet skærm.

Selfiekameraet bliver et hul i skærmens øverste venstre hjørne. Pro-modellen bliver dog lidt større og har en ekstra linse i hovedkameraet. Men designmæssigt er det stort set de eneste forskelle.

OnePlus 8 Pro bliver den første telefon fra OnePlus med trådløs opladning og IP-klassificering. Man kan lade op via 30W trådløs opladning, og telefonen har IP68-klassificering. Standardmodellen må være uden de to detaljer, men den understøtter Warp Charge 30T lynopladning via kabel. Det gør Pro-modellen også.

Begge modeller får masser af RAM og AMOLED-skærme. Efter sigende får OnePlus 8 Pro en QHD+ AMOLED skærm på 6,78 tommer og med en refresh rate på 120 Hz. OnePlus 8 får en full HD+ AMOLED-skærm på 6,55 tommer med refresh rate på 90 Hz.

Lanceringen af de to modeller sker den 14. april. Mobilsiden.dk er naturligvis klar med stor dækning fra eventet.

Se også: Nyheder om OnePlus 8

Det videre forløb i sagen

Emnet fik sin fortsættelse. Steen Jørgensen gik videre med historien. Efterfølgende d. 6/4/2020 bragte vi en artikel omkring temaet Pop-up event: Køb OnePlus 8 Pro før de fleste andre – Følg den videre udvikling her. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..