OnePlus 8T lanceres i dag – her kan du følge med live

I dag lanceres OnePlus 8T og her er faktisk masser at se frem til. OnePlus har nemlig allerede drillet os med spændende funktioner. Se her hvad vi kan forvente og følg med live i artiklen.

OnePlus 8T lanceres i dag – her kan du følge med live

Der er kommet godt gang i smartphoneproducenterne og i dag skal vi være vidne til endnu en telefon-lancering. Denne gang er det OnePlus, som gør vil fremvise nyeste model i 8-serien. OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro blev lanceret tidligere på året og nu er det blevet tid til den traditionelle T-opdatering, som normalt falder her sidst på året. Sidste år fik vi OnePlus 7T og 7T Pro ved denne tid og i år er tiden kommet til OnePlus 8T og OnePlus 8T Pr… hov, nej det passer vidst ikke helt. Denne gang kommr der nemlig ikke en Pro-model – kun en OnePlus 8T.

Til gengæld ser det ud til at blive lidt af en opdatering for den billigere model i OnePlus’ premium-serie. OnePlus har (selvfølgelig) allerede fremvist nogle af de kommende funktioner, som kommer til OnePlus 8T.

Se også: De bedste OnePlus-telefoner til prisen

120 Hz-skærm og billigere pris

OnePlus’ administrerende direktør, Pete Lau, har allerede bekræftet flere ting omkring OnePlus 8T. Først og fremmest kommer der ikke en Pro-model, men det er måske heller ikke nødvendigt. Det er nemlig også bekræftet at OnePlus 8T får både 120 Hz-skærm og en ny vild 65W-opladning.

Og så er der selvfølgelig også masser af rygter, hvor det mest interessante er prisen. Der går nemlig rygter om, at OnePlus 8T vil få en hel del billigere pris end OnePlus 8. Derudover fortæller rygterne om et 4500 mAh battery, en flad skærm 6,55 tommer AMOLED-skærm, firedobbelt kamera og nyt kameradesign.

Læs også: OnePlus 8T både billigere og hurtigere? Her er hvad vi ved

Se med i OnePlus 8T lanceringen

Her kan du se med i OnePlus 8T lanceringen. Livestream begynder i dag klokken 16:00.

Du kan også følge med i lanceringen live her.

Efterfølgende nyt om sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. 13/10/2020 blev sagen bragt videre med en artikel der drejer sig om OnePlus lancerer to billige Nord-telefoner denne måned – Du finder den her. Seneste nyt om temaet kan du finde her.