OnePlus-chef melder om forrygende OnePlus 5 salg

OnePlus 5 er den bedst sælgende OnePlus-smartphone til dato

OnePlus-chef melder om forrygende OnePlus 5 salg

Det er under et døgn siden at OnePlus 5 fik sin officielle debut, men den lader allerede til at tegne sig for nye salgsrekorder for kinesiske OnePlus.

Teknisk set er mobilen ikke til at købe endnu, med en salgsstart den 27. juni. OnePlus har dog tyvstartet salget i udvalgte pop-up butikker verden over hvor håbefulde købere kunne blive de første OnePlus 5 ejere. I New York, hvor den største og første pop-up butik opstod rækte køen ind til butikken omkring hele boligblokken.

Positive indledende salgstal har fået OnePlus-chef og frundlægger Carl Pei til at tweete, at OnePlus 5 er selskabets bedst sælgende enhed nogensinde – en besked krydret med en stribe flame-emojier.

Se også:  OnePlus 5: Pris og tilgængelighed i Danmark

Mulige kødannelser herhjemme

Herhjemme vil København blive en af de få verdensbyer hvor OnePlus vil etablere en pop-up forretning i samarbejde med teleselskabet 3. Det bliver 3Huset på Vimmelskaftet i København der vil lægge hus til begivenheden dags dato i tidrummet  16.00 til 20.00.

3 oplyser ikke, hvor mange eksemplarer af OnePlus 5, der er til salg, hvorfor 3 forventer at der kan opstå kø. Du vil derfor kun må købe ét eksemplar, men der vil samtidigt uddeles goodie bags fra OnePlus bestående af t-shirts og covers. Gæsterne blive desuden blive serviceret med siddepladser, vand og lækkerier fra en isvogn.

Læs også:  OnePlus 5 – Endnu et sikkert hit [TEST]