OnePlus dropper “Pro” – 11 Pro bliver til 11

OnePlus ser ud til at ville skærpe sin profil og dropper Pro-prædikatet og vil lancere færre telefoner, men af højeste kvalitet.

OnePlus dropper “Pro” – 11 Pro bliver til 11

Ifølge to forskellige og pålidelige tipgivere har OnePlus planer om at droppe Pro-prædikatet fra sin næste flagskibsserie. Det betyder til gengæld, at den kommende topmodel fra selskabet vil blive kaldt OnePlus 11.

Hvis oplysningerne viser sig at være sande, må man formode, at OnePlus også undersøger muligheden for at strømline sin flagskibsserie som helhed. Den centrale flagskibsserie vil ikke få mere end to modeller i første halvdel af året med en potentiel “T”-opgradering i anden halvdel.

Det har ikke været tilfældet siden 2018 og OnePlus 6.

Se også: Prisoversigt til telefoner

Rigtigt træk at fokusere på færre modeller

Mens tendensen i de seneste par år dikterer, at virksomheder bør levere mindst et par flagskibsvarianter for at appellere til en større brugerbase, ser OnePlus ud til at tage et skridt tilbage i denne henseende.

Det er måske ikke så dårlig en idé. Siden OnePlus 8-serien er standardvarianterne stort set blevet forsømt og føles som om de kun eksisterer for at øge salget af Pro’erne.

Standardvarianterne har sådan set været udmærkede telefoner, men de har bare ikke være så interessante rent brugermæssigt. Ved at fokusere på færre produkter, vil OnePlus kunne fokusere mere på sine kerneområder.

Se også: Find billig OnePlus 10 Pro

Mere klar profil i forhold til OPPO

Det kan også være første skridt til at adskille sig mere fra søsterselskabet OPPO, så begge mobilbrands får en mere klar profil i forhold til hinanden.

OPPO kommer ind på flere vestlige markeder og det gælder også det danske i 2023. Er du interesseret i OPPO-telefoner, så se priser på OPPO-telefoner.