OnePlus gør klar til at lancere billigere telefon-serie

OnePlus bekræfter nu, at der er en billigere serie af OnePlus-telefoner på vej. Målet har været en solid smartphone, der imødekommer det daglige behov og til en mere tilgængelig pris.

OnePlus gør klar til at lancere billigere telefon-serie

OnePlus’ mobiltelefoner er de seneste år steget i pris, og det skal der nu en ny telefon-serie til at lave om på. Den billigere OnePlus har været rygtet i lang tid, men nu afslører OnePlus endelig dens eksistens. OnePlus Z, OnePlus Lite eller OnePlus Nord, kært barn har mange navne. Her er hvad vi ved om den billigere telefon, som tager OnePlus “tilbage til rødderne”.

Pete Lau, den administrerende direktør for den kinesiske smartphoneproducent, har netop delt et opslag på deres forum. Her afslører han (som sædvanligt) ikke meget og sætter godt gang i OnePlus’ velsmurte hype-maskine. Han fortæller dog, at den nye smartphone-serie i første omgang kommer til Indien og Europa, og senere til andre markeder. Bag den billigere OnePlus-telefon står Paul Yu, som også er manden bag flere af flere af producentens flagskibsmobiler indenfor de seneste fem år.

Se også: Priser på OnePlus-telefoner

Hvornår kommer den billigere OnePlus-telefon?

Som sagt har OnePlus’ serie af billigere telefoner allerede fået mange navne. Både OnePlus Z, OnePlus Lite og OnePlus Nord har været oppe at vende. OnePlus driller endda med navnet på en ny Instagram profil, som de har givet navnet “onepluslitezthing“, hvor de den næste tid vil dele informationer om den nye serie.

Der er ikke så meget andet officielt endnu, så herfra går vi over i rygterne. Den billigere OnePlus-serie forventes lanceret den 10. juli, altså om blot 17 dage. Vi forventer kun der lanceres en enkelt mobiltelefon, som der vil komme en ny eller to modeller af hvert år.

Prisen forventes at komme helt ned under 3.000 kroner på OnePlus’en, som angiveligt skulle matche den første OnePlus One lanceret i 2014.

Læs også: Pris og specifikationer lækket på OnePlus Z

Hvordan bliver specifikationerne?

Givet den lavere pris, så kan OnePlus Nord (lad os bare bruge det navn) ikke udstyres med premium indmad. Derfor forventes 6,4 tommer AMOLED-skærm med 90Hz-skærmopdatering, Snapdragon 765G, 8-12 GB RAM, mindst 128 GB lagerplads og et 4000 mAh batteri med 30W-hurtigopladning. Der vil også være 5G at finde i den.

Kameraet vil byde på en 48 megapixel hovedsensor, ultra vidvinkel, makrokamera og måske en dybdesensor.

Læs også: Der er rift om topmodellen OnePlus 8 Pro

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. 8/11/2021 tunede vi igen ind på emnet med en artikel om OnePlus Nord 2 i selvlysende PAC-MAN-udgave lanceret – Du kan læse den her. Få også seneste nyt om emnet her.