OnePlus lancerer Nord CE 2 Lite 5G – se specifikationer og pris

OnePlus lancerer i dag en lillebror til Nord CE 2 med overraskende gode opgraderinger. Se specifikationer og pris på Nord CE 2 Lite 5G.

OnePlus lancerer Nord CE 2 Lite 5G – se specifikationer og pris

Nord CE 2 Lite 5G er en af de helt nye modeller fra OnePlus, hvor der er et stort fokus på, at man får meget mobiltelefon for pengene. Kigger man på specifikationerne på denne smartphone, ser det ganske lovende ud. Her kan du læse om funktioner, specifikationer samt en pris på den nye OnePlus Nord CE 2 Lite 5G.

Se også: Test af OnePlus-telefoner

Stor og hurtig skærm

Skærmen er vokset på denne nye Nord CE og har fået et par vigtige opgraderinger. De første to CE-modeller, Nord CE og Nord CE 2, bød på en 6,4 tommer skærm, men denne nye Nord CE 2 Lite har en større 6,6 tommer skærm. Samtidig er opdateringshastigheden skruet op for fra 90 til 120 Hz, sammen med en adaptiv tilpasning. Det betyder at man kan nyde den hurtigere refresh rate, uden at skulle bekymre sig om dårligere batteritid. En større skærm, samt batteri, betyder også, at Nord CE 2 Lite er vokset en anelse i højde, længde, tykkelse og vægt. OnePlus Nord 2 Lite 5G måler 164,5 x 75,6 x 8,5 millimeter og vejer 195 gram.

Ydeevnen kommer fra en Qualcomm Snapdragon 695 5G, der får hjælp af 6 eller 8 GB LPDDR4X RAM samt 128 GB lagerplads af UFS 2.2-typen. Chipsettet bruger kunstig intelligns til at optimere skærmens opdateringshastighed og strømforbruget baseret på ens brug. Spiller man et spil, vil den automatisk reducere forsinkelse, undgå fald i frames per second og forbedre varmeafgivelsen.

Softwareopdateringer

Nord CE 2 Lite kommer med Android 12 og OnePlus OxygenOS 12.1. Den får to Android-opdateringer (Android 13 og 14) samt tre års sikkerhedsopdateringer.

Se også: De bedste OnePlus-telefoner til prisen

OnePlus Nord 2 Lite 5G
OnePlus Nord CE 2 Lite 5G kommer i farverne Blue Tide og Black Dusk.

Større batteri og hurtigere opladning

Man får også en teoretisk længere batteritid i den nye OnePlus Nord CE 2 Lite, der har fået en stor batteriopgradering. Batteriet er nemlig vokset med 500 mAh, så vi nu er oppe på 5.000 mAh – hvilket matcher de fleste meget dyrere topmodeller på markedet.

Dertil kommer OnePlus’ superhurtige 33 Watt SuperVOOC opladning, der kan oplade batteriet fra 1-50 procent på kun 30 minutter.

Tredobbelt kamera med kunstig intelligens

På bagsiden af OnePlus Nord CE 2 Lite 5G sidder et tredobbelt kamera samt et enkelt kamera foran til selfies. Det tredobbelte kamera byder på et hovedkamera, makrokamera og et dybdekamera.

Hovedkameraet indeholder en stor 64 megapixel sensor med en blænde på f/1,7, der med AI skal gøre det let at tage gode billeder. Sammen med den lille dybdesensor kan den tage portrætbilleder, hvor baggrunden sløres. Blandt de mange funktioner i kameraet er også en Nightscape, hvor man opnå langt bedre natfotos. Til sidst sidder der på bagsiden et lille makrokamera, der kan fange objekter helt tæt på.

Foran sidder en 16 megapixel sensor med elektronisk stabilisering, der faktisk er identisk til den der sidder i de langt dyrere OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro.

Pris på OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G får en vejledende pris fra 2.499 kroner. Den kan forudbestilles fra i dag og vil lande i butikkerne fra den 24. maj. Den kommer i farverne Blue Tide (blå) og Black Dusk (sort).

Se også: Sammenlign priser på OnePlus-telefoner