OnePlus Nord 3 lanceret: Stærk mobil til skarp pris

OnePlus Nord 3 er det seneste bud på en prisbillig mobiltelefon, der gerne vil grøre de dyre topmodeller overflødige. Se specifikationer og pris på OnePlus Nord 3.

OnePlus Nord 3 lanceret: Stærk mobil til skarp pris

Hvorfor bruge 10.000 kroner på en flagskibsmobiltelefon, når du kan nøjes med at betale en tredjedel? Det er i hvert fald hvad OnePlus gerne vil vise med den nye Nord 3, der byder på stærke specifikationer til en skarp pris.

Se også: Test af OnePlus-telefoner

En hurtig og flydende mobiloplevelse

Der var engang hvor absolut skulle købe en topmodel, hvis man ville have en kapabel smartphone med en nogenlunde holdbarhed. Sådan er det ikke i dag, og det er OnePlus Nord 3 et godt eksempel på.

Nord 3 er blandt andet udstyret med et stærkt MediaTek Dimensity 9000, op til 16 GB RAM og hele 256 GB lagerplads.

Den har en stor 6,7 tommer lysstærk skærm HDR+ og adaptiv opdateringshastighed mellem 40 og 120 Hz.

Batteriet er på 5.000 mAh og den understøtter 80 Watt lynopladning – og den kommer endda med lynoplader i æsken.

OnePlus Nord 3 i farverne grøn og sort.

Lang holdbarhed

Billige telefoner er kendte for at have en kortere holdbarhed – både i forhold til batterilevetid og opdateringer. Men det vil OnePlus lave om på med Nord 3.

Nord 3 er nemlig udstyret med et meget holdbart batteri med en “Health Engine”, som OnePlus har stor tiltro til nok skal holde i mange år. Derfor lover de, at batteriet kan klare 1.600 fulde opladninger –  det svarer til en fuld opladning hver dag i fire år.

Dertil får Nord 3 softwareopdateringer i længere tid end de fleste konkurrenter i prisklassen. OnePlus lover tre store Android OS-opdateringer og fire års sikkerhedsopdateringer.

Der er også blevet plads til beskyttelse mod støv og vand, for Nord 3 kommer med en IP54-certifikation.

På bagsiden har den Gorilla Glass 5 og foran Dragontrail glas, der er modstandsdygtigt over for ridser og slag.

Læs også: Test af OnePlus Nord 3

Samme kamerasensor som flagskibet OnePlus 11

OnePlus vil med Nord 3 også gerne vise, at mobiltelefoner i denne prisklasse kan tage flotte fokus. Derfor har de udstyret Nord 3 med samme kamerasensor, som det dobbelt så dyre flagskib render rundt med.

Det er Sony-sensoren IMX890 på 50 megapixel med optisk stabilisering, der er hovedkameraet i Nord 3. Dertil har Nord 3 et ultravidvinkelkamera på 8 megapixel og 112 graders synsvinkel samt et 2 megapixel makrokamera.

Video kan optages i op til 4K ved 60 fps. Der sidder et enkelt frontkamera i Nord 3 på 16 megapixel.

Se også: Sammenlign mobiltelefoner

Nord 3 har samme kamerasensor som flagskibet OnePlus 11.

Dansk pris på OnePlus Nord 3

Nord-serien er efternavnet på OnePlus’ budget- og mellemklassetelefoner, hvor man får meget mobil for pengene. Nord 3 er deres nyeste bud på en mobiltelefon, der ikke er meget langt fra at kunne matche dyrere topmodeller, men til en langt billigere pris.

OnePlus Nord 3 har fået en vejledendepris pris fra 3.699 kroner med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Man kan allerede nu bestille en Nord 3. Se mere om priser og tilgængelighed i linket nedenfor.

Se priser på alle OnePlus Nord 3