Oppo opgrader Find 7 og Find 7a til KitKat

Oppos to flagskibe får en opdatering til Android 4.4 KitKat. Med opgraderingen følger forbedringer til Color OS.

Oppo opgrader Find 7 og Find 7a til KitKat

Den kinesiske mobilproducent har gjort et godt indtryk med sin seneste serie af budgetvenlige topmobiler, Oppo Find 7 og Find 7a. Begge deler en hurtig Quad-core processor, en stor 5,5” skærm og et glimrende 13MP kamera.

Som noget unikt, rummer Find 7’erne en hurtigladnings-teknologi, der kan lade batteriet fra 0 til 75% på bare en halv time. Den dyrere Find 7 kan desuden bryste sig af mere RAM, en Quad-HD skærm og et større batteri.

Kinesiske Oppo er nu klar med en længe opdatering til næstnyeste Android 4.4 KitKat. Med opdateringen følger Google KitKat-forbedringer som styrket sikkerhed, lavere RAM-forbrug, samt support til fremtidige ART-programmer.

Læs også: Oppo Find 7: Pixelspækket bæst [TEST]

Læs også: Oppo Find 7a – Et seriøst kinesisk alternativ [TEST]

Med opdateringen følger også en opgradering af Oppos skin: Color OS fra version 1.2 til 2.0. Opdateringen byder på et nyt, friskere look med flere gennemsigtige effekter, der gennemsyrer brugergrænsefladen, Animationer og widgets får også et grafisk løft, men også applikationer som mail eller musikafspiller ser nu flottere ud.

Installationsfilen fylder 914 MB, og kan hentes allerede nu i Oppos forum. Der er ikke tale om en endelig OTA-opdatering, og du skal derfor installere softwaren manuelt – eller vente lidt endnu hvis du vil installere den på klassisk vis.