Pixel smider Nexus-mobilerne ud af Google Store

Med introduktionen af Pixel betyder det et endeligt farvel til det mangeårige Nexus-program - og nu er alle de tidligere Nexus'er fjernet fra Google Store.

Pixel smider Nexus-mobilerne ud af Google Store

Det er ved at gå op for de fleste, at vi må til at sige farvel til den ikoniske Nexus-serie af mobiler, der i mange år har skabt imponerende telefoner i en symbiose af den bedste hardware og nyeste software.

Nu hedder projektet Pixel, og det er i lang højere grad blevet Googles eget produkt. Dette er der som sådan ikke noget galt i, men det betyder bare, at der ikke længere af plads til de tidligere Nexus’er.

Således er der heller ikke længere muligt at købe mobilerne i Nexus-serien i Googles egen online butik, heller ikke de nyeste to Nexus 6P og Nexus 5X.

Læs også: Google Pixel og Pixel XL: Pris og tilgængelighed

Her bliver du nemlig kun mødt at de no nye Pixel-mobiler under fanen telefoner, altså såfremt du kigger på den amerikanske side. I danmark kan vi endnu ikke se andet end det nye Chromecast Ultra.

Ydermere har Google, ifølge The Verge, bekræftet at et decideret Nexus-program ikke kommer til at genopstå, og med introduktionen af Pixel betyder det altså et endeligt farvel.

Du kan dog stadig få fingrene i mobiler som Huaweis Nexus 6P og LG’s 5X fra producenternes egne sider eller forskellige andre butikker – se hvor de er billigst respektivt her og her.

Se her: Google Daydream View: Virtual Reality på en ny måde