Pressebillede lækket: Sådan ser Nokia 9 ud

Et lækket pressebillede af Nokia 9 bekræfter dens udseende med hele fem kameraer på bagsiden, ingen skærmnotch og fingeraftrykslæser i skærmen.

Pressebillede lækket: Sådan ser Nokia 9 ud

Mobile World Congress skydes i gang om kun 18 dage, hvor bl.a. Nokia vil afsløre deres længe ventede flagskib, Nokia 9. Et flagskib der gang på gang har været udsat, men nu endelig har fået en lanceringsdato. Et nyt pressebillede bekræfter tidligere rygter: Nokia 9 får ingen skærmnotch, en fingeraftrykslæser i skærmen og et vildt bagkamera, med hele fem linser.

Nokias konkurrenter prøver at presse mest muligt skærm på fronten af mobilen, med ekstremt smalle kanter, buede skærme og de omtalte skærmnotches. Nokia går en lidt anden vej med 9’eren, hvor man her ser en relativt stort kant foroven og forneden, samt en flad skærm. Det kan muligvis få 9’eren til at se forældret ud, men rent praktisk kan det give mening.

Hvad synes du om designet? Smid din stemme herunder.

Nokia 9 pressebillede
Se datoen under uret: mandag den 7. januar. Måske var det her Nokia 9 skulle have været lanceret, men blev udsat til MWC?. Foto: 91mobiles

På trods af et anderledes design, så er kameraet nok det mest spændende ved Nokia 9. Vi ved desværre ikke meget om det endnu, udover at det indeholder hele fem linser og er lavet i samarbejde med Zeiss. 

På billedet ser man desuden en fingeraftrykslæser, der er indbygget i skærmen. Bagsiden er afrundet en smule, hvilket ser ud til at gøre den behagelig at holde om. 

Skærmen skulle, efter rygterne, være 5,99 tommer. En del mindre end hvad der ellers er på vej. Den skulle stadig have sidste års top-chipsæt fra Qualcomm i sig, Snapdragon 845. Vi var mange der havde håber på en Snapdragon 855, men det ser ikke ud til at blive en realitet. Derudover skulle den få 6GB RAM, 128GB lagerplads og et stort 4150 mAh batteri.

Vi er selvfølgelig til stede når Nokia 9 Pureview bliver lanceret.

Officielt: Nokia 9 PureView afsløres den 24. februar

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...