Pressefotos af LG V30 lækket igen – nu i sølv

De hidtil bedste pressefotos af den kommende LG V30 er blevet lækket to uger før topmodellen bliver præsenteret i Berlin.

Pressefotos af LG V30 lækket igen – nu i sølv

Så er Twitter-tipsteren evleaks atter på banen. Nu har han nemlig afsløret et pressefoto af det kommende LG V30-flagskib, som bliver afsløret den 31. august i Berlin.

Læs også: LG: V30 bliver første smartphone med en f/1.6 optik


I nedenstående tweet deler han et billede, hvor LG V30 ses fra fire forskellige vinkler: forfra, bagfra og fra de to sider. Alene disse vinkler er aldrig sete før udover på tidlige 3D-renderinger, men også farven er helt ny.

LG lancerer nemlig ikke kun V30 i den sorte farve, som er vist på et tidligere lækket pressefoto, men også en metallisk sølvfinish, som kommer med en utroligt skinnende ramme. Fronten er dog fortsat sort ligesom den helt sorte udgave af V30.

De nye vinkler af LG V30 afslører en metalramme, der formmæssigt synes at minde en del om den, der sidder på Galaxy S8, hvor den altså er tyndere langs siderne af skærmen og bagsiden. På bagsiden er der dog stadig et klassisk LG-design at finde med et dualkamera, hvor LED-blitzen og den infrarøde sensor er flyttet til højre for sensorerne i stedet for over under som i V20.

Dette knivskarpe pressefoto stemmer med andre ord fuldt ud overens med de knap så skarpe billeder, som blev afsløret i en konkurrence afholdt af LG selv. Her ses en kvinde bruge LG V30 til blandt andet at tage billeder – noget som LG igen vil spille stort på.

Læs også: LG viser nye softwarefunktioner i V30 frem før tid

Allerede forud for præsentationen af telefonen om små to uger har LG bekræftet flere detaljer om telefonen. Blandt andet bliver V30 den første smartphone med en f/1.6 blænde, som ifølge producenten selv vil være i stand til at lukke 25 % mere lys ind i sensoren end konkurrenter, der bruger kameraer med en f/1.8 blænde.

LG har også løftet sløret for en række andre funktioner, som topmodellen bliver udstyret med, blandt andet muligheden for at browse i et galleri af billeder taget af professionelle med telefonen, hvorfra man kan anvende de samme kameraindstillinger brugt til at tage billedet, så man selv kan – i teorien – tage et lignende. V30 vil også understøtte muligheden for at blive låst op både via ansigtsgenkendelse og med stemmen, ligesom LG udstyrer den med en forbedret vibrator, som skulle minde om Apples Taptic Engine.

Hvis LG V30 har vækket din interesse, må du dog formentlig se skuffet med herhjemme fra. I de to foregående år har LG i hvert fald ikke lanceret hverken V10 eller V20 i Danmark, og der er intet, der tyder på, at LG ændrer strategi i år. Hvis du virkelig har et brændende ønske om at få fingrene i den, når den engang lander i handlen, plejer der som regel alligevel at være et par danske forhandlere, som parallelimporterer telefoner.