Redmi Note 10-serien lanceret – Vilde specs til prisen

Xiaomi har lanceret fire nye telefoner under deres Redmi brand. Her er pris og information om Redmi Note 10 Pro, Note 10, Note 10S og Note 10 5G.

Redmi Note 10-serien lanceret – Vilde specs til prisen

Hvilken man gerne have meget telefon til pengene, så er Xiaomi ofte et godt valg. Vil man have endnu mere til pengene, så burde man kigge nærmere på Redmi, som kinesiske Xiaomi også står bag. De har netop lanceret hele fire modeller i en ny serie, kaldet Redmi Note 10. Her finder man fire telefoner, som byder på imponerende hardware til en utroligt skarp pris. Vi tager vi kig på Redmi Note 10 Pro, Note 10, Note 10S og Note 10 5G her i artiklen.

Redmi Note 10-serien er noget blevet lanceret globalt og vil meget snart kunne findes i flere butikker. Der er hele fire modeller af vælge i mellem. Den største model byder på et stort 108 megapixel hovedkamera. Selv den billigste model har 5G og en skærm med 90 Hz-skærmopdateringsfrekvens. Herunder tager vi et nærmere kig på alle fire modeller. Vi starter med topmodellen i serien, Redmi Note 10 Pro.

Se også: De bedste telefoner til prisen

Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 10 Pro er, som navnet antyder, topmodellen i den nye serie. Den byder på en 6,67 tommer skærm, AMOLED-panel, med 120 Hz-skærmopdateringsfrekvens og 240 hz berørings “hastighed”.

Under motorhjelmen finder man et Snapdragon 732G-chipset, som udover at byde på 5G, har en Adreno 618 grafikchip. Der er tale om et mellemklasse-chipset af den nyere og hurtigere slags. Derudover har den enten 6 eller 6GB RAM og op til 128 GB lagerplads at gøre godt med. Her er desuden et stort 5.020 mAh batteri, som understøtter 33W-hurtigopladning.

På kameradelen finder vi et 108 megapixel hovedkamera, som ser ud til at være identisk med det i Xiaomi Mi 10T Pro, som vi har haft til test. Det er en Samsung ISOCELL HM2-sensor, som er tæt på sensorer vi finder i en meget dyrere telefoner, nemlig Samsung Galaxy S21 Ultra og Galaxy S20 Ultra. Dertil kommer et 8 megapixel f/2.2 ultravidvinkel kamera, et 5 megapixel f/2.4 tele-makro kamera og en 2 megapixel dybdesensor. Selfie-kameraet har en 16 megapixel-sensor.

Redmi Note 10

Lige under Pro-modellen finder vi Note 10, som byder på mindre størrelse, mindre kamera og en mindre pris. Her er det en 6,4 tommer skærm, stadig af AMOLED-typen, som går helt op til 1100 nits. Her ser dog ud til at være en mere traditionel 60 Hz-skærmopdateringsfrekvens.

Den drives af et Snapdragon 678-chipset med enten 4 eller 6 GB RAM. Her er desuden et stort 5.000 mAh batteri, som også tilbyder den hurtige 33W-opladning, som storebror også har. Til oplåsning sidder der en kapacitiv fingeraftrykslæser på siden.

Hovedkameraet er et 48 megapixel f/1.79, kombineret med et 8 megapixel ultravidvinkel og to små sensorer til makro og dybdemåling.

Læs også: Flagskibet Xiaomi Mi 11 lanceres globalt: Her er mulig dansk pris

Redmi Note 10S

Den tredje model i serien er Redmi Note 10S, som byder på samme størrelse skærm og batteri som Note 10, men færre hestekræfter og en billigere pris.

Skærmen er derfor en AMOLED-skærm på 6,4 tommer. Her er der lidt flere RAM, hvor man kan vælge enten 6 eller 8 GB. Her er stadig et 5.000 mAh batteri og 33W-opladning. Forskellen skal findes i kamera og chipset.

I stedet for et Qualcomm chipset er her valgt et MediaTek, model Helio G95. Hovedkameraet på 64 megapixel med identisk blænde, og de andre kamera på enhederne er de samme.

Redmi Note 10 5G

Den sidste i serien er også den billigste. Her er der, som navnet antyder, 5G til billige penge. Til gengæld går man her glip af fx en AMOLED-skærm. Skærmen i denne model er på 6,5 tommer i fuld HD, men det er en LCD-skærm. Det behøver dog ikke nødvendigvis være dårligt, men det er et billigere panel. Det imponerer dog med en 90 Hz-opdateringsfrekvens, som automatisk kan gå ned til 30 Hz, når det giver mening.

Hestekræfterne kommer her fra et MediaTek Dimensity 700 med indbygget 5G. Her er også et 5.000 mAh batteri, men med en langsommere 18W-opladning.

Kameraer er der fire af i alt: tre bagpå og et enkelt foran. Hovedkameraet er på 48 megapixel, kombineret med to små 2 megapixel makro og dybdesensor. Selfiekameraet er på 8 megapixel.

Pris på Redmi Note 10

Herunder finder du priser og tilgængelighed på alle fire Redmi Note 10 modeller. Vi har endnu ikke danske vejledende priser, men forventer at have dem snart.

  • Redmi Note 10 Pro: Bliver tilgængelig fra den 8. marts i farverne Onyx Grey, Glacier Blue og Gradient Bronze. Prisen for Note 10 Pro starter ved 279 dollars.
  • Redmi Note 10: Bliver tilgængelig fra den 8. marts i Onyx Grey, Pebble White, Lake Green. Prisen for Note 10 starter ved 199 dollars.
  • Redmi Note 10S: Redmi Note 10S bliver tilgængelig i april i Onyx Grey, Pebble White og Ocean Blue. Prisen for Note 10S starter ved 229 dollars.
  • Redmi Note 10 5G: Redmi Note 10S bliver tilgængelig i april i Onyx Grey, Glacier Blue og Gradient Bronze. Prisen for Note 10S starter ved 199 dollars.

Se også: Nye mobiltelefoner på markedet