Relancering: Samsung Galaxy Fold er endelig klar

Galaxy Fold fik ikke den bedste start, men nu er Samsung endelig færdig med at forbedre deres foldbare mobil. Relanceringen af Galaxy Fold starter i morgen.

Relancering: Samsung Galaxy Fold er endelig klar

Samsungs første forsøg på at lancere en mobiltelefon med en foldbare skærm gik ikke helt efter planen. Anmeldere af enheden oplevede udfordringer og Samsung endte med at tage alle enhederne retur, så fejlene kunne undersøges nærmere.

I juli meddelte Samsung, at de havde lavet forbedringer af enheden, så blandt andet skærmen nu var bedre beskyttet, og nu er den altså endelig blevet klar til salg igen. I hjemlandet Korea tages der imod forudbestillinger i morgen, den 6. september. Samsung skriver, at den kommer til andre markeder i de følgende uger.

Samsung har forbedret både designet af enheden og selve konstruktionen. DJ Koh, Præsident og direktør for IT & Mobile Communications Division i Samsung siger:

“Den kategoridefinerende Galaxy Fold er en enhed, der trosser barrierer for traditionelt smartphone-design. Nu er vi spændte på at frigive denne banebrydende mobilteknologi og give forbrugere mulighed for at opleve den for sig selv,”

Læs også: Samsung har præsenteret Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold skulle egentlig have været klar til salg allerede i april, men endte altså med at blive forsinket næsten 5 måneder.

På trods af den lange ventetid, så ser Galaxy Fold ud til at komme med uændrede specifikationer. Huaweis foldbare Mate X er også blevet forsinket – præcis hvorfor vides ikke. Men rygter fortæller, at Huawei har brugt tiden på at forbedre indmaden og opgraderer indmanden, så den kommer med bedre kamera og nyeste Kirin-chipsæt.

Læs også: Huaweis foldbare Mate X får ny indmad inden lancering