Rød Samsung Galaxy Note10+ dukket op på internettet

Også specifikationer på selve telefonens størrelse og kameraet er blevet lækket. Se billeder af den røde Galaxy Note10+ i artiklen.

Rød Samsung Galaxy Note10+ dukket op på internettet

Om otte dage forventes Samsung at lancere Galaxy Note10-serien. Det kommer som bekendt til at ske ved Samsungs Unpacked event, onsdag d. 7 august. Nu er der igen dukket nye billeder op, af Samsungs kommende flagskib.

Læs også: Samsung Galaxy Note10 bliver hurtig

Denne gang følger mere eller mindre fulde specifikationer på Galaxy Note10+, sammen med datoen, hvor Samsung åbner for forudbestillinger.

Artiklen fortsætter efter galleriet…

Samsung Galaxy Note10+Red
Samsung Galaxy Note10+ i rød – set forfra. Foto: GSMArena

Vi har tidligere skrevet om den store QHD+ skærm, med en opløsning på 1.440 x 3.040 pixels, ligesom vi også har fortalt, at Note10+ kommer med det såkaldte “punch-hole”-kamera på fronten, og at flagskibet kommer med hele 12 GB RAM. Vi kan også fortælle, at Samsung Galaxy Note10+ kommer med Samsungs Exynos 9825-chipset, eller Snapdragon 855+ afhængigt af, hvilken region man befinder sig i.

Blandt de nye informationer, er størrelsen på Samsung Galaxy Note10+. Telefonen bliver 162,3 mm lang, 77,1 mm bred og 7,9 mm tyk. Det er selvfølgelig en anseelig størrelse, men der skal også være plads til en skærm på 6,8 tommer. Vægten kommer til at ligge på 198 gram.

Læs også: Samsung Galaxy Note10: Pressebilleder lækket

I forhold til kameraet, så bliver hovedlinsen på 12 MP, og kommer med tretrins blænde på henholdsvis f/1.5, f/1.8 og f/2.4. Telefotolinsen bliver ligeledes på 12 MP, men med en blænde på f/2.1 for bedre billedkvalitet i lav belysning. Ultra-vidvinkellinsen bliver på 16 MP med en blænde på f/2.2. Frontkameraet bliver 10 MP.

Batteriet får en kapacitet på 4.300 mAh, og kommer til at understøtte 45W hurtigopladning via kabel, og 20W trådløs opladning.

Forudbestillinger starter den 7. august, altså dagen for selve lanceringen, og den forventes at ramme butikkerne den 23. august.

Historiens videre kronologi

Fortællingen gik ikke bort med denne historie. mobilsiden fulgte op på historien. Efterfølgende d. 25/7/2019 bragte vi nyheden Samsung Galaxy Fold bliver relanceret fra september – Læs mere her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..