Russisk firma lancerer iPhone X med solcellepanel

Det russiske firma, Caviar, kalder den nye telefon for iPhone X "Tesla".

Russisk firma lancerer iPhone X med solcellepanel

Et russisk firma ved navn Caviar har lanceret en solcelledrevet iPhone X. IPhone X Tesla, som telefonen hedder, blev oprindeligt annonceret i november 2017 og nu er telefonen kommet på markedet.

Siden Caviar hverken laver iphones eller Tesla-biler, er der egentlig mere tale om et ret avanceret cover fastmonteret på enheden. Ikke desto mindre får man et solcellepanel på bagsiden, et ekstra batteri og IP67 certificering, så enheden er støv- og vandafvisende.

Læs også: iPhone X stod for 35 % af hele smartphonemarkedets overskud

iPhone X Tesla back
Caviars modificerede iPhone X. Foto: Appleinsider.com

Caviars første iPhone X Tesla er indgraveret med teksten: “Made on Earth by Humans”, til ære for Elon Musk der sendte en Tesla Roadster ud i rummet, tilbage i februar. Hver enhed har også sit eget, unikke, produktionsnummer og Caviar siger, at der kun bliver produceret 999 enheder.

Hvad koster hele herligheden så? Man skal nok have lidt sparepenge lagt til side. Modellen med 64GB hukommelse koster nemlig 4.555 dollars, hvilket svarer til 28.841 kroner ifølge dagskursen. Det må siges at være ret meget for en telefon, bare fordi der følger et smart cover med.

Skulle du være interesseret, kan telefonen købes her.