Rygte: Forudbestil Samsung Galaxy Note 8 allerede fra på torsdag

Samsung Galaxy Note 8 kan allerede forudbestilles fra torsdag den 24. august. I Europa får tidlige købere en DeX Station med i købet, lyder et nyt rygte.

Rygte: Forudbestil Samsung Galaxy Note 8 allerede fra på torsdag

Så nærmer offentliggørelsen af Samsung Galaxy Note 8 sig med hastige skridt. Onsdag eftermiddag er Samsung klar til at løfte sløret for topmodellen, men selv om afsløringen er lige om hjørnet, florerer rygterne stadig.

Læs også: Hovsa! Samsung offentliggør Galaxy Note 8 på dets webshop

I en række tweets har Twitter-tipsteren i sidste uge gjort os lidt klogere på, hvornår Samsungs næste flagskib bliver muligt at få fingrene i. I det første tweet skriver han, at Samsung åbner op for forudbestillingerne dagen efter afsløringen – altså torsdag den 24. august.

I et andet tweet tilføjer han, at europæiske købere får en gratis DeX Station med i købet, som er Samsungs tilbehørsprodukt, der fungerer som en dock til telefonen og omdanner telefonen til en PC. I docken skal tilsluttes en ekstern skærm, mus og et tastatur, og så driver telefonen et PC-lignende miljø, som dog stadig er Android-styresystemet. Denne dock følger altså gratis med, hvis du forudbestiller et eksemplar af telefonen.

I USA får tidlige købere i stedet muligheden for at få et 256 GB microSD-kort og enten en trådløs oplader eller et 360 graders kamera med i købet, oplyser han i et tweet.

Læs også: Samsung Galaxy Note 8: Her er de endelige specifikationer

Evan Blass oplyser desuden, at Samsung Galaxy Note 8 får debut i USA den 15. september, hvilket også er dagen, hvor telefonen lanceres i hjemlandet Sydkorea. Dette bliver med al sandsynlighed ikke dagen, hvor telefonen lanceres i Danmark. Sidste års Galaxy Note 7 fik nemlig en lanceringsdato to uger efter, at den kom til USA og Sydkorea. Inden den overhovedet landede i de danske butikker blev telefonen dog tilbagekaldt.

Det mest sandsynlige må derfor være, at Samsung Galaxy Note 8 kommer til Danmark fredag den 29. september, da Samsung har tradition for at lancere dets produkter i Danmark på en fredag.