Rygte: HTC Pyramid ny Dual-core mobil fra HTC

Rygterne florerer netop nu på nettet om flere nye telefoner fra HTC, blandt andet en dual-core telefon ved navn HTC Pyramid.

Rygte: HTC Pyramid ny Dual-core mobil fra HTC

Rygterne om HTC Pyramid, en dual-core telefon fra HTC, vækker opsigt på nettet, da dette netop var ventet under Mobile World Congress, hvor mange af konkurrenterne fremviste deres dual-core telefoner.

Den gang fortalte HTC’s nordiske direktør, Peter Frølund, dog at de havde fokus på brugervenligheden og ikke specifikationerne.

Men nu virker det som om, at der snart er flere nye telefoner på vej fra HTC, og denne med fokus på specifikationerne.

HTC Pyramid rygtes til at være den første Android telefon med en 1,2 GHz dual-core Snapdragon processor, 4,3” Super-LCD skærm, 8 megapixel kamera og et 1,3 megapixel front-kamera.

For det amerikanske marked er der også rygter om en EVO 3D, som i specifikationer skulle minde meget om HTC Pyramid, hvor den største forskel skulle være en 3D skærm.

HTC har dog ikke bekræftet dette, og det er derfor også uvist om den kommer på det danske marked.

Fortællingen går videre

Siden vi bragte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 16/3/2011 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med historien; Din mobil siger alt om dig – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..