Rygte: Huawei vil udvide P40-serien med en Premium-udgave

Huaweis P-serie består normalt af tre modeller, men i går kunne vi få hele fire modeller. Den nye Premium-model bliver det nye flagskib.

Rygte: Huawei vil udvide P40-serien med en Premium-udgave

Det er åbenbart ikke kun Samsung der føler, at der i år skal tages nye efternavne, og overdimensionerede specifikationer, i brug, hvis man vil fange forbrugernes interesse. Samsung har med deres 6,9 tommer skærm, 5000 mAh og 100x digital zoom i Galaxy S20 Ultra sat baren ganske højt, men Huawei vil snart vise en ny P40-model frem.

Huawei P40 Pro Premium med mere zoom

Ud over skærme med højere opdateringshastighed, så er det zoom der er fokuspunkt hos producenterne. Personligt bruger jeg ikke zoom meget i en mobiltelefon, men måske i går? Smid gerne jeres stemme herunder.

Det er ikke Ultra-efternavnet at Huawei har valgt, men i stedet “Premium”. Det fulde skulle angiveligt blive Huawei P40 Pro Premium og den skulle minde ganske meget om den normale P40 Pro-model. Forskellen skulle ligge i kameraet, hvor P40 Pro har 5x optisk zoom og Premium tilbyder 10x optisk zoom. Der kan sagtens være flere forskelle, men dem kender vi ikke til endnu.

Alt i alt får P40 Pro og P40 Pro Premium fem kameralinser: 52 megapixel 4-in-1 Quad Bayer-hovedsensor, ultravidvinkel, periskop-kamera, 3D ToF sensor og måske et makro-kamera.

Læs også: Huawei lancerer P40 lite i Spanien – uden adgang til Google-apps

Indmad som i Mate 30 Pro

Traditionen tro, så regner vi med at P40 Pro og Premium vil arve indmaden fra Huaweis-efterårsmodel, Mate 30 Pro, som aldrig officielt nåede til Danmark. Vi forventer dog, at P40-serien kommer, eftersom vi er inviteret til eventet i Paris.

Indmaden bliver med Huaweis Kirin 990-chipset, masser af RAM og rigeligt med lagerplads. Og så er der desuden 5G som standard, med både mmWave og Sub-6, og WiFi 6.

Man mest interessant, så kommer den uden Google-apps, hvilket bliver den største udfordring. Det betyder, at man skal benytte Huawei egen appbutik, AppGallery, der godt nok er verdens tredje største, men har et utroligt begrænset indhold af de apps, som er mest populære i Danmark og internationalt.

Vi forventer at Huawei vil friste med en skarp pris på P40-serien.

Læs også: Huawei P40-serien præsenteres den 26. marts

Huawei P40
Huawei P40-serien kommer måske i en ny grøn farve.

Huawei præsenterer P40 Pro den 26. marts

Huawei afholder den 26. marts et event, hvor den nye P-serie vil blive afsløret. Her forventer vi at se modellerne P40 Lite, P40, P40 Pro og P40 Pro Premium.

Er de voldsomme zoom-længder, fx 100x digital zoom, noget i bruger eller som frister?

Se også: Sammenlign priser på Huawei-mobiler

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...