Sådan følger du afsløringen af OnePlus 5T i dag

Så er det i morgen eftermiddag, at OnePlus 5T bliver afsløret. Se hvordan du kan følge med i OnePlus' store event hjemmefra.

Sådan følger du afsløringen af OnePlus 5T i dag

Ventetiden er ved at være ovre for dem, som har ventet på at kunne købe en OnePlus-mobil. OnePlus 5 har nemlig været udgået i over en måned, for nu er det tid til efterfølgeren: OnePlus 5T.

Læs også: OnePlus 5T kan købes i Danmark den 21. november

I morgen klokken 17:00 dansk tid skyder OnePlus en stor event i Brooklyn, New York i gang. Her vil OnePlus for første gang holde en live-keynote, som man kender det fra andre smartphoneproducenter. Hidtil har det foregået ved forhåndsoptagede livestreams uden publikum. Denne gang bliver alt større – i mere en én forstand, for også skærmen i OnePlus 5T vokser, og det bliver den helt store nyhed.

Følg med på livestream overalt på Mobilsiden.dk

Allerede da OnePlus i sidste uge meldte ud, at salget starter tirsdag den 21. november, offentliggjorde producenten den livestream, hvorfra du kan følge med i eventen. Du kan finde OnePlus’ livestream enten her eller i videoen nedenfor – men du behøver faktisk slet ikke at finde vej til denne artikel eller videoen for at kunne følge med.

OnePlus markerer nemlig afsløringen af OnePlus 5T med en storstilet kampagne på blandt andet Mobilsiden.dk, så alt du skal gøre er at besøge Mobilsiden.dk i morgen, og så vil du ikke kunne undgå at se livestreamen rundt omkring direkte på vores hjemmeside. Det bliver med andre ord ikke nemmere at følge med i OnePlus’ event i morgen.

Læs også: OnePlus 5T unboxet og lækket på billeder og video før tid

Hvis OnePlus’ event i morgen eftermiddag forløber nogenlunde ligesom ved afsløringen af OnePlus 5, kan du formentlig forudbestille telefonen allerede i løbet af i morgen aften. Selve salget starter som bekendt først tirsdag den 21. november, hvor den også vil være at finde hos teleselskabet 3 ligesom det var tilfældet med OnePlus 3T og OnePlus 5. Du kan naturligvis også vælge at købe telefonen direkte fra OnePlus’ egen hjemmeside.

OnePlus 5 OnePlus 5T
OnePlus 5T ved siden af OnePlus 5. Foto: Twitter.com (@evleaks), OnePlus.net

Her er nyhederne i OnePlus 5T

I weekenden blev alle specifikationerne på OnePlus 5T samt billeder af telefonen lækket – ja, den blev endda unboxet i en næsten 5 minutter lang video. Der er altså ikke mange overraskelser tilbage. Derfor står det også klart, at den føromtalte skærm, som vil blive den største nyhed i OnePlus 5T, bliver 6” stor og får en opløsning på 1.080 x 2.160 pixels. Det er fortsat en AMOLED-skærm fra Samsung, men skærmforholdet hedder nu 18:9 – altså det mere aflange – og skærmkanterne er nu reduceret markant.

Læs også: OnePlus 5T – her er de forventede priser

Den anden nyhed i OnePlus 5T bliver, at den ene sensor til dualkameraet bagpå er udskiftet. Den har ikke længere 1,6 gange optisk zoom, men blænden er i stedet ændret fra f/2.6 til f/1.7. Det bør give et endnu bedre lysindtag.

Den øvrige mekanik i OnePlus 5T ser ud til at være uændret. Du får derfor stadig en Snapdragon 835-processor, hvortil der kan vælges en variant med enten 6 GB RAM og 64 GB lagerplads eller 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Modsat hvad rygterne pegede på, forbliver batteriet også uændret med en kapacitet: 3.300 mAh.

Priserne på OnePlus 5T er endnu ukendte, men der har været flere indikationer på, at den nye topmodel ikke kommer til at blive meget dyrere end OnePlus 5. Først afslørede OnePlus’ grundlægger, Pete Lau, at den vil koste under 4.000 kinesiske yuan. Til sammenligning kostede OnePlus 5 2.999 yuan. Kort tid efter lød et rygte, at priserne ikke vil ændre sig i forhold til OnePlus 5 – i hvert fald i Storbritannien, hvor teleselskabet O2 har en aftale med OnePlus ligesom 3 har.