Sådan følger du Razers mobilevent i aften

I aften klokken 21:00 dansk tid løfter Razer sløret for sin første smartphone, Razer Phone. Se hvordan du kan se keynoten hjemmefra.

Sådan følger du Razers mobilevent i aften

Så er dagen kommet, hvor Razer præsenterer Razer Phone – den første smartphone fra firmaet, der ellers mest gør sig i gamingtilbehør, men også bærbare computere.

Læs også: Første specs ude: Razer-mobilen bliver et muskelbundt

Rygterne om telefonen har svirret i luften de seneste måneder, og nu er ventetiden altså ved at være ovre. På Razers hjemmeside har firmaet nemlig offentliggjort en livestream, hvor du har mulighed for at følge afsløringen direkte. Livestreamen kan du også finde nedenfor.

Razers ’største afsløring’, som den kaldes af Razer selv, begynder helt præcist i aften klokken 21:00 dansk tid. Mobilsiden.dk er naturligvis til stede ved eventen i London for at dække smartphonedebuten fra det amerikanske firma. Vi dækker derfor alle de største nyheder, der er fra aftenens keynote.

Så vild bliver Razer Phone

Ligesom med så mange andre smartphones er de fleste detaljer om Razer Phone også blevet afsløret forud for aftenens event. Den måske største nyhed i Razer-mobilen bliver den 5,72” store IGZO LCD-skærm fra skærmproducenten Sharp. Den vil udmærke sig ved at have en opdateringshastighed på 120 Hz frem for de mere traditionelle 60 Hz. Dermed vil bevægende indhold fremstå langt mere glidende og responsivt. Da Razer-mobilen må formodes at blive en gamermobil, er det formentlig ikke en hel dum idé, så brugerne får en endnu bedre spiloplevelse ligesom i iPad Pro med dens ProMotion-skærm.

Læs også: Læk: Razer-mobilen får 120Hz display

I Razer Phone kan du også se frem til et dualkamera på bagsiden. Den primære sensor er vidvinklet, får en opløsning på 12 megapixel og en blænde på f/1.75, mens den sekundære sensor har en zoomlinse, en opløsning på 13 megapixel samt en blænde på f/2.6.

Derudover kommer den med nogle af de bedste specifikationer på markedet. Du kan nemlig se frem til Qualcomms seneste Snapdragon 835-processor, 8 GB RAM og et gigantisk batteri på 4.000 mAh, der kan lades lynhurtigt op med Quick Charge 4+.