Sådan fungerer den kommende LG V10 med to skærme

LG’s kommende smartphone, der er udstyret med ikke kun en, men to skærme, vises frem i et nyt, knivskarpt billede.

Sådan fungerer den kommende LG V10 med to skærme

Den næste smartphone fra LG er en særlig én af slagsen. Der sidder nemlig hele to skærme på fronten af den, som det svagt kunne anes ud fra de første billeder, der blev lækket af telefonen.

Læs også: LG-event om to uger: Ny smartphone med to skærme på vej

LG V10 gemmer på en skærm på 5,7”, men op over den finder du en sekundær skærm, som er placeret ved siden af frontkameraet og lyssensoren. Formålet med denne besynderlige skærm har været ukendt indtil nu, hvor den kendte Twitter-tipster, evleaks, kan afsløre telefonen i et knivskarpt billede.

Hvor skærmen hidtil kun har været vist frem i slukket tilstand, er den på dette nye billede fra evleaks tændt. Det er derfor nu til at sige, hvilket formål skærmen vil tjene. At dømme ud fra billedet fungerer skærmen som en nem og konstant genvej til 5 udvalgte ikoner såsom galleri, kontakter, kamera og beskeder.

Læs også: Skarpe fotos af LG’s Nexus 5X slipper løs

Om LG vælger at benytte den lille, ekstra skærm til flere funktioner end dette, er endnu ikke til at sige, men det vil bestemt ikke være usandsynligt. Der er altså ikke andet for end at vente til den LG-event, der finder sted torsdag den 1. oktober, hvor denne LG V10 ventes at blive præsenteret.

LG V10

Foreløbige specifikationer på LG V10

  • Skærm: 5,7” QHD-opløsning (1.440 x 2.560 pixels)
  • Processor: 64-bit hexa-core Snapdragon 808
  • Lagerplads: 64 GB intern lagerplads med microSD-understøttelse og 3 GB RAM
  • Kamera: 16 megapixel med laserautofokus og dual-LED-blitz bagpå og 5 megapixel foran
  • Andet: Fingeraftrykslæser