Sådan ser den billigere Samsung Galaxy Note 10 ud

Nye billeder af Samsungs kommende billigere Galaxy Note 10 dukker op på nettet. Galaxy Note 10 lite får flad skærm og nye farver.

Sådan ser den billigere Samsung Galaxy Note 10 ud

Rygterne om en billigere udgave af Samsung Galaxy Note 10 har længe svirrret, og den vil blive den første af sin slags, hvor Note-serien indtil nu har været del af en eksklusiv klub af dyre flagskibsmobiler. Nu får vi endelig et bedre indtryk af enheden, der blandt andet bliver den første Galaxy Note, siden Galaxy Note 5, med en flad skærm.

De nye billeder afslører nemlig, at Samsung Galaxy Note 10 Lite får en flad AMOLED-skærm, med centreret punch-hole kamera i toppen, præcis som dens dyrere Galaxy Note 10 søskende.

Udover nye farver på enheden og S-Pen, så er der også nyt at se på enheden bagside. Den bliver udstyret med et tredobbelt kamera, der er placeret i en firkant, lignende Apple iPhone 11, hvor Galaxy Note 10s kameraer var placeret vertikalt.

Powerknappen bliver flyttet til højre side, hvor Note 10 ellers havde denne placeret på venstre side – noget os venstrehåndede sætter ret stor pris på.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Note 10+

Samsung Galaxy Note 10 lite
Samsung Galaxy Note 10 Lite. Foto: Winfuture
Samsung Galaxy Note 10 lite
Samsung Galaxy Note 10 Lite. Foto: Winfuture

Også en billigere Galaxy S10 på vej

S-Pennen, der er ikonisk for Note-serien, vil i Galaxy Note 10 Lite have Bluetooth 5.1 og måske være gemt i venstre side af enheden. Prisen bliver, ifølge Winfuture.de, omkring 610 euro.

Der ser også ud til at være en billigere udgave af Samsung Galaxy S10 på vej, også med efternavnet Lite. Begge får muligvis Samsungs Exynos 9810-chipsæt, der blev introduceret sammen med Galaxy S9, men det er tvivlsomme rygter.

Læs også: Samsung Galaxy S10 Lite og Note10 Lite kan blive lanceret om en uge