Samsung Galaxy Flip5 er en stor opgradering – se pris

Samsung er kommet til 5. generation i Flip-serien med Galaxy Flip5, der netop er lanceret med større frontskærm og bedre lukkemekanisme. Se pris.

Samsung Galaxy Flip5 er en stor opgradering – se pris

Samsung dominerer markedet for foldbare telefoner og særligt Flip-serien har vist sig at være meget populær og nu er Samsung kommet til Flip5.

Galaxy Flip5 byder først og fremmest på det smarteste og mest praktisk foldedesign til dato i Samsungs Flip-serie. Først mål og vægt:

  • Slået sammen: 71.9 x 85.1 x 15.1mm
  • Foldet ud: 71.9 x 165.1 x 6.9mm
  • Vægt: 187 gram

Galaxy Flip5 kommer i farverne Mint, Graphite, Cream og Lavender.

samsung galaxy flip5 pris (3)

Se også: Priser på Samsung Galaxy Flip5

Stor hovedskærm – langt større frontskærm

Hovedskærmen er 6,7 tommer stor med FHD+opløsning og er af typen Dynamic AMOLED 2X med 120Hz Adaptive refresh rate (1~120Hz).

Galaxy Flip5 er også udstyret med det nye Flex Window til det, Samsung beskriver som ”problemfri multitasking”.

Det nye Flex Window er 3,4 tommer stort med Super AMOLED 60Hz Display og med 720 x 748 pixel får man en skarphed på 306 PPI, hvilket er godt for en skærm.

Felx Windows giver flere tilpasningsmuligheder, herunder informative og grafiske ure og vores vurdering er, at man kan lave stort set alt på frontskærmen, man behøver efterhånden ikke at slå telefonen ud med mindre man vil game og se video.

Med Widgets kan brugerne tjekke vejret, styre musikafspilningen og meget mere. Man kan hurtigt se alle widgets og skifte mellem dem med et tryk på skærmen for at aktivere Multi Widget View.

Du kan også tjekke notifikationer og få adgang til Quick Settings for Wi-Fi eller Bluetooth. Med funktionen Quick Reply kan man uden at åbne telefonen gennemse opkaldshistorikken for at returnere ubesvarede opkald og svare på sms’er på farten med et fuldt QWERTY-tastatur og synlighed af chathistorikken.

Samsung Wallet er også integreret i widget-delen, så man hurtigt kan betale på farten, få adgang til QR-koder og kuponer samt boardingpas, medlemskort, digitale nøgler og sundhedskort.

samsung galaxy flip5 pris (2)

Se også: Telefoner med bedst skærm

Kan foldes helt sammen

Hovedskærmen er udstyret med et støddæmpende lag og en nydesignet bagside, der giver en mere solid skærm.

Designet er skruet sammen, så telefonen gør sig fortjent til en IP68-understøttelse, der betyder, at den er støvtæt og vandtæt ned til 1,5 meter i 30 minutter.

Rammen er i såkaldt Armor Aluminum og skærmen er beskyttet med Corning Gorilla Glass Victus 2 på begge sider.

Flex Hinge dækker over et nyt integreret hængselmodul med en dobbelt skinnestruktur, der afbøder eksterne stød og samtidig hjælper til med at man kan lukke telefonen helt fladt sammen. Der er intet hulrum mere i lukket tilstand.

Se også: De bedste foldbare telefoner

Forbedret Kamera

Der sidder tre kameraer på telefonen:

  • 10 MP Selfie Kamera
  • 12MP Ultra vidvinkel Kamera
  • 12MP Vidvinkel Kamera

Der er teknikker som Dual Pixel AF og OIS. Grundlæggende ser kameraet ud til at være på niveau med det, der sidder på Galaxy S23 – standardmodellen. Det vil sige, at der sidder et godt kamera i Flip5.

Med den større skærm på fronten kan man også tage selfies i høj kvalitet og det er muligt at tage håndfri fotos fra kreative vinkler med FlexCam. Det er også muligt at se og redigere billeder i Flex Mode.

Frontkameraet har også Super Steady-mode, der sikrer et stabiliseret billede på farten, mens Auto Framing sikrer, at ingen bliver udeladt.

Kameraet har fået forbedret Nightography-funktioner, der optimerer fotos og videoer under svage lysforhold. Den AI-drevne ISP-algoritme (Image Signal Processing) korrigerer visuel støj, som typisk ødelægger billeder i svagt lys, og forbedrer samtidig detaljer og farvetoner. Det skulle også give skarpere billeder med 10 gange digitalt zoom.

samsung galaxy flip5 pris (2)

Se også: Telefoner med bedst kamera

Android-opdateringer i fire år

Flip5 er et decideret powerhouse med Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, der er optimeret at levere lidt ekstra ydeevne til Samsungs telefoner.

Man kan vælge mellem to varianter, når det gælder lagerplads:

  • 8GB hukommelse med 512GB internt lageringsplads
  • 8GB hukommelse med 256GB internt lageringsplads

Galaxy Fold5 er udrustet med et avancerede kølesystem, der afleder varmen mere intelligent for mindre forsinkelse og intet fald i ydeevne, når man for eksempel gamer.

Fold5 kommer med Android 13 fra start og får fem års sikkerhedsopdateringer og fire generationer af Android OS-opgraderinger, altså til og med Android 17.

Se også: Hvilke telefoner får Android-opdateringer i flest år?

Batteri og opladning

Batteriet er på 3.700 mAh som i forgængeren, men på grund af den mere energieffektive processor skulle man få længere batteritid.

Opladning via kabel kan grøes med 25W, hvor 50 procent opladning tager cirka 30 minutter. Der er også trådløs opladning og trådløs PowerShare.

Se også: Telefoner med lang batteritid

Meget er lavet af genbrugsmaterialer

I dag er det svært at finde et tech-produkt, som ikke forsøges at blive solgt på at være ekstra bæredygtig. Samsung har da også mål om at nå netto nul kulstofemissioner ved udgangen af 2030 for Device eXperience Division.

Galaxy Flip5 har et større udvalg af genbrugsmaterialer end deres tidligere generationer, herunder genbrugsglas og -aluminium før forbrug og genbrugsplast efter forbrug, der stammer fra kasserede fiskenet, vandtønder og PET-flasker.

Det papir, der bruges til produkternes emballage, er fremstillet af 100 procent genbrugsmateriale.

Se også: Genbrug mobilen

Pris og tilgængelighed

Galaxy Flip5 kan forudbestilles fra i dag den 26. juli, og den generelle tilgængelighed og salg starter den 11. august.

For Samsung Galaxy Flip5 er den vejledende pris på standardmodellen 9.499 kroner. 512 GB versionen koster 10.499 kroner, men bestiller du den senest den 10/8, kan du få den til 9.499 kroner.

Det er muligt at købe forskelligt tilbehør, herunder et Clear Gadget Case, Flap Eco-Leather Case, Flipsuit Case og et silikoneetui med ring, som er nemt at bære, så man kan skabe et mere personligt look.

De bedste priser på Samsung Galaxy Z Flip5 256 GB

Opdateret 03/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
MyTrendyPhone
Mindstepris
4.488,-
4.488,-
NordicElectronics
Mindstepris
6.380,-
6.380,-
Komplett.dk
Mindstepris
6.499,-
6.499,-

Samsung Galaxy Z Flip5 256 GB udbydes af 14 udbydere. Du kan spare op til 5.511,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Z Flip5 256 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 14 webshops »

Du kan også læse mere om den nye Samsung Galaxy Fold5, der netop er lanceret.